- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липсва ли Ви ?
На моменти ми липсва не самия той, а... чувството да си толкова обичан и обичащ...
Поне съм сигурна, че с него бъдеще не можехме да имаме. Макар и да имахме хубави моменти, макар и да ме познаваше наааай-най-добре от всички. Това също ми липсва. Някой да ме познава отлично и най-вече да ме приема като такава каквато съм.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не не ми липсва изобщо,даже не се сещам за него.Разделихме се ,защото е прекалено ограничен и недоразвит умствено,за да вземе каквото и да е решение и държанието му беше под всякаква критика.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Зa 1-ви път се разделяме толкова сериозно и да,не сме се виждали само от 3-4 дена,но пък за нас е рекорд,или поне за мен.. преди умеквах.Той ме търси,но аз не отговарям.. казала съм му,че ще се видим този 16 май на рождения ми ден и ще преценим какво да правим.. За липсване,честно казано не знам,ако не ме търсеше,може би щеше да ми липсва повече.Иначе от време на време имам голяма нужда да го видя,но през повечето време се разнообразявам и не се сещам толкова.
Липсват ми като компания, защото повечето от тях са страхотни хора, с които за съжаление все по-рядко успявам да се виждам. Обичам всеки с когото съм имала взаимоотношения, чисто човешки и искрено. Липсват ми и моменти от тогавашното ми ежедневие и освободеността, и безгрижието. Спомени които свързвам с някои от бившите си.
И да ми липсва и да не ми липсва все тая ... миналото няма да се върне , каквото и да правязатова и гледам смело напред
![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!