.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен
    Град
    <3
    На моменти ми липсва не самия той, а... чувството да си толкова обичан и обичащ...
    Поне съм сигурна, че с него бъдеще не можехме да имаме. Макар и да имахме хубави моменти, макар и да ме познаваше наааай-най-добре от всички. Това също ми липсва. Някой да ме познава отлично и най-вече да ме приема като такава каквато съм.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Липсва ли ви някой ? Липсват ми старите приятели
    или по-точно казано бившия/та ? Не.
    Обичате ли го/я още? Не, и не мисля, че съм обичала някой от бившите.
    Дотук и аз съм така.. Не ми се говори защо сме се разделяли, бяха едноседмични връзки, тук таме някой месец да изкараме. Сега си имам сериозна връзка, започнах отначало и много си го обичам! (H)

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Не не ми липсва изобщо,даже не се сещам за него.Разделихме се ,защото е прекалено ограничен и недоразвит умствено,за да вземе каквото и да е решение и държанието му беше под всякаква критика.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Зa 1-ви път се разделяме толкова сериозно и да,не сме се виждали само от 3-4 дена,но пък за нас е рекорд,или поне за мен.. преди умеквах.Той ме търси,но аз не отговарям.. казала съм му,че ще се видим този 16 май на рождения ми ден и ще преценим какво да правим.. За липсване,честно казано не знам,ако не ме търсеше,може би щеше да ми липсва повече.Иначе от време на време имам голяма нужда да го видя,но през повечето време се разнообразявам и не се сещам толкова.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Липсват ми като компания, защото повечето от тях са страхотни хора, с които за съжаление все по-рядко успявам да се виждам. Обичам всеки с когото съм имала взаимоотношения, чисто човешки и искрено. Липсват ми и моменти от тогавашното ми ежедневие и освободеността, и безгрижието. Спомени които свързвам с някои от бившите си.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    И да ми липсва и да не ми липсва все тая ... миналото няма да се върне , каквото и да правя затова и гледам смело напред
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си