- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бръснене на крака :X
Според мен не е гейско момче да си бръсне краката, но САМО краката, но лични аз предпочитам да не са с бръснати крака. Само, че има и др. случай преди време видях момче, на което краката не му се виждаха от косми (не преувеличавам) в такъв случай трябва да си ги махне (мое мнение)
Не само, го правя заради момичетата - голям процент така повече се харесвам ...![]()
някакво неудобно ми е с косми ..а и вече си ги махам почти 3 години..
![]()
Азис - Хоп [music]
ОМГ всеки да си прави квото си иска. Само едно нещо ще кажа на момчето направиоло темата- ако решиш да почнеш да се бръснеш ще трябва да го праиш цял живот. Почнеш ли, космите се втвърдяват и сгъстяват. Аз лично, предпочитам момчета с косми по ръцете и краката, защото за мен тва е по- скоро признак на мъжественост..![]()
Хаха тва за втвърдяването изобщо не е вярно - това е до организма..
Бръсна си ръцете почти 3 години и 3-4 дена нямам поникнат косъм... така, че-
![]()
а на краката доста по-бързо ми растат отколкото на ръцете.. иначе като ме мързи се минавам с машинката 1-ви номер и готово ..![]()
Азис - Хоп [music]
Гей освен избор на това, къде ще си топиш хуя е и модел на поведение и мислене. Суетата е предимно женско качество.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Изнежи се младото поколение. Първо гърдите, после краката, след това ръцете и накрая почват веждите да си скубят. Не го приемам това с махането на косми от крака и най -вече от ръце, ама вие си знаете. И не нямам 2 косъма на краката и никога не съм ги махал, пък съм нямал никакви проблеми...
Хахаха да, точно от организма ще да е...
Ти обръсни ги два- три пъти с бръснач и гледай тогава организми..
Savage14 прекалено си краен.. Щом си е избрал да бъде гей, нека да е така...![]()
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Точно подписа не мога да го сменя ... откогато излезна песента и смениха скина на форума...
и по-точно на ебавка го сложих..
Да умра викаш,а пиши на лично ...![]()
е такива просто като тебе ме изкарват извън нерви затова по-добре да спра да пиша ...
А ти какво метал ли си бе, какво се правиш по форуми - можеш и ти да пишеш на лично ..
да не оспамвам темата
Азис - Хоп [music]
Човек не знам какъв си като ориентация, но просто с такива изказвания и този аватар е нормално много хора да не искат да ти повярват, а това със заплахите го остави някъде, много знаете пред клавиатурите.
tonique, не намираш ли за странно, че всеки втори пост в женска тема е твой? Кой се опитваш да убедиш? Нас, които не познаваш и никога няма да ни видиш на живо или тебе самия? Никога не съм се замислял колко косъмчета имам на краката ми и честно въобще не ми дреме!
Не искам да наливам масло в огъня и за това няма да говоря за аватара ти...
С най-добри чувства,
Nakadah
А ти какво си правил в женски форуми(в кръга на шегата). По темата- бръсна си краката с ножче, защото ходя на плуване и си е леко неудобно. Според мен няма нищо лошо. Няма смисъл да ти е гадно, защото няколко ограничени индивида ти казват, че е гейско. А това момче според мен си е чист неосъзнат педал(от най лошите). Още като му видях аватара и ми се повдигна. На всички ни омръзна от изнежени момченца като тебе.
Пълно е с такива педали като него, които си скубат веждите епилират си краката и слушат Азис пък обеснявай, че не си гей...
Все пак...сега е "модерно" да си бръснем краката...РОФЛ
tonique, това, че си бръснеш краката не е толкова смешно (и гейско), колкото поведението ти и опита ти да се харесаш на някоя, като си обръснеш краката, също така и да ни убедиш (най-вече да убедиш себе си) в твоя аргумент, който го няма...такъв комплексиран тип поведение/характер е често срещан в днешни времена...too bad
Аз пък мисля че едно момче тр да си бръсне краката само ако е спортист или ако наистина е супер обрасълИначе ми харесват повече и изглеждат по-мъжествено (хД) с косми, разбира се, нормално окосмени!
АБЕ SAVAGE14 ЩЕ ТЕ ПОМОЛЯ ДА СИ ЗАТВОРИШ УСТАТА...
това, че слушаш Азис не те прави пед*л.. или, че се бръснеш и т.н.
error92 според тебе е нормално да си с косми.. и не го правя за да се правя на модерен, а и така се чувстам адски по-добре отколкото с косми... какво ви боли кой е с косми и кой не гледайте себе си ..
И какво ще кажеш, че всички се бръснат за да се харесат на момичетата, а не за себе си..
Моля да престанете да пишете по тая тема, че вече ми омръзна да ме обсъждате ...
Последно редактирано от tonique : 05-11-2012 на 18:34
Азис - Хоп [music]
ходете си космати като горили като ви харесва особено лятото дето се потите супер много свине такива и ви залепват гаднните косми ужас който не се бръсне е гаден първобитник!
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Обезкосмявам се само на 2 места, но мога да ти гарантирам че никога няма да лъхна на пот или даже да взема да се потя. Това че вие сте нечистоплътни и намирате вина за вашето безсилие в космите си е чисто ваш проблем. Ау които не се бръсне е гаден, ужасТ.
Големи биячи се извъдихте тука бе ....
Поне ще се потят мъжествено
Айде сега по- спокойно я карайте.. Като не си гей, какво се палиш толкова. Бръсни се и си гледай живота![]()