- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бръснене на крака :X
Просто ми е много интересно как това дали си бръснеш краката определя какъв си! Аз също си ги бръсна, просто защото иначе АЗ не се харесвам (тъмни и гъсти косми на светла кожа). Така, че бръсненето не е никакъв проблем - казваш на вашите, че си го решил и това е!Проблем е, обаче, че не го правиш, за да се харесаш на себе си, а на другите
![]()
Човек никога не е толкова нещастен, колкото му се струва и толкова щастлив,колкото му се иска..
Абе, гейско или не, предпочитам момчета без или с малко косми по краката. По ръцете - окей, ама конкретно за крака.. предпочитам да се вижда кожа!![]()
За скубането на вежди обаче направо не ми се коментира - т'ва ми е толко противно, че няма накъде повече.
Авторе, ако наистина си го решил, направи го, но за да се чувстваш ти добре, а не да ти пука какво говорят другите. ^^
А ти какво си правил в женски форуми(в кръга на шегата). По темата- бръсна си краката с ножче, защото ходя на плуване и си е леко неудобно. Според мен няма нищо лошо. Няма смисъл да ти е гадно, защото няколко ограничени индивида ти казват, че е гейско. А това момче според мен си е чист неосъзнат педал(от най лошите). Още като му видях аватара и ми се повдигна. На всички ни омръзна от изнежени момченца като тебе.
Абе ей пед*л мазен от София ли си пиши ми на лично да ти го .... омръзна ми от вас ...
какво мислите се за някакви висши същества ли какво ти пука за аватара ми...
Гледам и ти си на мойте години ако си от София - пиши веднага не ми дреме какъв си ..
Да видиш кой е изнежено момченце..
Последно редактирано от tonique : 05-12-2012 на 17:53
Азис - Хоп [music]
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Да си педал не значи задължително да искаш мъже и да спиш с такива. То е по-скоро стил и маниери. Най-близкия ми приятел е истински гей с мъж за гадже, а си е космат и се облича като момче.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ама tonique толкова много хейт отнесе, че си смени аватара... Аахахаха
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
знаеш ли колко ме боли ку*а за твоето мнение ... ?!?
Азис - Хоп [music]
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Обезкосмявам се само на 2 места, но мога да ти гарантирам че никога няма да лъхна на пот или даже да взема да се потя. Това че вие сте нечистоплътни и намирате вина за вашето безсилие в космите си е чисто ваш проблем. Ау които не се бръсне е гаден, ужасТ.
Големи биячи се извъдихте тука бе ....
Абе бияч.Ще му разтегнат тениската и ще се шокира.
Не, виж сега, tonique, никой не мисли, че си хомосексуален. Поне аз не мисля. Обаче, който каквото ще да ми говори, едно момче (не сядам да обяснявам за мъжете) по-скоро ще предпочете да го фраснат в лицето, отколкото да се появи с тесни дънчици, зализана косица, гладки крачета и блузка от тези, които приятелките ми носят като захладнее. За Азис хич и няма да коментирам, там е ясно. Тъй че може и да не си гей, но определено нещо не ти е в ред. Ако беше заявил, че се бръснеш, а на аватара ти имаше снимка на нормално момче твоя възраст, нямаше никой да ти скочи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
След маникюрчито- можеtonique, просто като те види човек и му става ясно какъв си. Мисля че вече достатъчно се написа по въпроса. Никой няма против това, че се бръснеш, а това че си типичен селянин. Първо поколение с излъскани обувки. За жалост тук се напълни с такива като тебе. Преставам да пиша по тази тема. И на мен ми омръзна.
По добре обръснати, по приятно е
Особено лятото.. айде зимата не ги барам ама лятото редовно с машинката![]()
Потта се отделя от жлези, а не от самите косми... Принципно наличието на такива може да е предпоставка за възникване на кожни проблеми в дадената област и да засили неприятната миризма. Що се касае до антиперсперантите - при мен само тея с талк имат желания ефект, докато другите рол-он, дезодоранти и т.н влошават ситуацията .
Темата е толкова тъпа, колкото бяха и по-старите й вариации, пускани през далечните 2005-2006г. Туй, че си махаш космите на краката не те прави педал, туй че си с косми не те прави мъж.
Пусти народ, не се отучи от шибания егоцентризъм.
Respect my authoritah
Не, но ще те помолим да пишеш на кирилица.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Космите си имат своята функция не е редно да се махат на тези места това че някои момичета харесват това не значи че трябва да се съобразяваме с това.
Аз лично не ги бръсна и не мисля да го правя....