- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Честото писане
Момчета, винаги съм се чудела за гледната ви точка за момиче да пише на момче. По принцип нали знаете как е общо прието, че момчето трябва да пише в повечето случаи, да звъни и така нататъка. Ако момиче, което харесвате, ви пише редовно първа ще ви харесва ли? И по-скоро как може едно момиче да ви се стори досадно? Мисля, че разбрахте темата и въпроса и няма нужда от повече обяснения, така, че бих искала по-активно участие от вас.
Пускам темата в този раздел, тъй като говорим за зарибявки, а не писания от добри приятелки.
Само се зарибявате или сте заедно?
Златното правило при сваляне: Ако се сетиш за нещо и искаш да му пишеш, направи го във възможно най-малко символи. Дай го по-закачливо, покажи желание да се видите, но остави самата покана на него, нека се чувства мъж![]()
Станимир,
не сте прав!
Не е нормално съпругът на госпожата да отказва да и даде дете, защото си има свое!
Госпожо, вие ще отгледате детето на съпруга си искате или не искате. Но замислете се имате ли един пирон забит в този живот? Не бъдете наивна. Никой няма да ви даде медал, че сте отгледали чуждото дете, защото то винаги ще си остане чуждо за вас. Замислете се какво правите, струда ли си да отдадете живота си на мъж, който не иска да имате ваше общо дете?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Няма такова правило никъде, че момчето трябва да действа първо.
Мисля, че бях достатъчно ясна относно отговорите на въпросите, които зададе.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И все пак не само да пише първия път, а да продължи тя да пише, да речем през дни. В смисъл на момчетата дали им харесва едно момиче да им пише първа често или те предпочитат да са по-активните. Според мен за някои е комплимент и им доставя удоволствие момиче, с което им е приятно да им пише, но други могат да се дразнят от това. Според вас кое е по-честото? ;d
Ох, боже, ми кво като тя му пише. Живеем в 21ви век, все пак...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Тея момичета дето се правят на срамежливи, накрая на вечерта си тръгват сами и цяло нощ се упрекват, че не са заговорили момичето.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.