.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia

Red face Клипчета за гримиране !

Здравейте, аз и една моя приятелка правим клипчета за гримиране във vbox. Ако някой се интересува това е първото ни клипче - http://www.vbox7.com/play:22c4e11154 . Ако ви харесва се абонирайте и гласувайте .
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Добре гримирате, обаче със самото снимане на клипчето имате грешки.
    Не е добре да има музика и да не се чува какво обяснява момичето, което гримира. Трябва при всеки цвят да го показва да казва какъв се води, марка и т.н. Да обяснява в коя област слага от него.
    Относно светлината - трябва да се на по-светло място, но без пряка светлина. Т.е. както е облачно навън.
    Също подготовката преди нанасянето на самия грим - има ли фдт, някаква основа за грим... Това също трябва да се спомене.
    И нещо също много важно - вашето поведение пред камерата.
    Успех. Това беше единствено и само градивна критика.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia

Мерси много, че коментира. Критиките ти ще са ни много полезни. Естествено, че има още по какво да работим, това ни е първото клипче.
    And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33

Фен Аватара на Fr3eGiRl
    Град
    Sofia

Talking

Направихме още едно .. надявам се да е поне малко по-добре от другото ;д - http://vbox7.com/play:c895acfc08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си