Миналия ден с най -добрата ми приятелка както си се разхождахме из центъра ни спря голяма група от деца-някой ги познавах други не..Имаше големи сиг 10-11 клас имаше и по малки..Започнаха да ни разпитват, по-скоро нея защо се закача с еди-кой си и така..и по едно време като почнаха едни обиди от тяхна страна..приятелката ми се опита да се защити но те не спираха.Изведнъж едно момче я хвана за косата и с други две момичета започнаха да я удрят..Мен ме хвана една съученичка и едно момче което не познавах..Нищо не можех да направя..Разплаках се и се развиках,след 5-10 минути някакви хора ни разтърваха..Като я оставиха тя побягна и се скри вкъщи..Не съм говорила с нея от тогава...Толкова се мразя-можех да й помогна по някакъв начин..Онези ме заплашиха че ако кажа на някой така ще ме подредят че и майка ми нямало да ме познае..Искам да ги затрия от лицето на земята!!!ВСИЧКИТЕ!!!Как да им го върна че да съжаляват за цял живот..Да се оплача ли в полицията??Дайте ми някакъв съвет..Какво да правя??