- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- След пиянство..
здравейте,работата е там , че последната събота .. се напих до такава степен ,че да ме прибират вкъщи.Майка ми ме видя в това състояние.. разсърди ми се взе ми телефона,парите,всичко не иска да ме пуска навън.. обижда ме ,че съм пиянде,наркоман и още какво ли не.. заради ЕДНА единствена изцепка..
на 15 години съм ако е от значение искам да ми кажете как да и спечеля доверието отново.. още 1 шанс ,цвете ще помогне ли ?
1 цвете
По-скоро в следващите няколко години не се напивай...
Като имаш мярка и не се правиш на келеш, за да си готин пред приятелите си. Пий, ама с мярка.
Ще го прибират у тях, 15-годишно леке...
Да, поне като не можеш да пиеш, недей да пиеш, само за да се правиш на интересен. Извини и се, цвете и поднеси и гледай да няма друг път.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Надали с едно цвете ще оправиш нещата, щом се напиваш до такава степен и то на 15-годишна възраст. Малък си , не можеш да пиеш и прекаляваш , само за да се правиш на интересен. Тука ти е грешката. На твое място бих й взела цвете и бих седнала да говоря с нея.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Случи ми се същото на 15 ми рожден ден (от кога не се бях сещала) и всичко просто отмина с времето. И гледай през това време да не правиш големи простотии.
Не може всеки път от сега нататък да се напиваш на свиня и после да й носиш букетчета. Просто се дръж добре и без повече такива показни изцепки
Колкото и да не искам да го призная в 99,99999999999999% от случаите родителите са прави...
и как по-точно с едно цвете ще оправиш всичко?
-Мамо, заповядай.. цвете.
-О, синко, благодаря ти.. пий си на воля !
съвсем нормално е като майка да ти се сърди .. никоя майка не иска да вижда детето си в такава светлина.. но има и такива моменти, които с времето отшумяват.. и все пак тя ще го помни доста дълго
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Нормално е жената да ти се ядосва.. Ти си само на 15 години, а да се напиваш, че чак да те прибират... Според мен едно цвете не би оправило нещата, само един разговор би... Поговорете, извини й се, обещай и, че няма да се повтаря... И гледай наистина да не се случва отново.
Хахахаха ОМГ
И златно да е цветето няма да изтрие това, което майка ти е изживяла. Въпроса не е, в това, че ти се сърди, а в това, че си я разочаровал.. И като гледам ти искаш тя да ти прости, за да те пуска пак.. Емии кво да ти кажа. Според мен трябва малко да се поставиш на нейно място и да видим тогава ти би ли пуснал детето си втори път, при положение, че няма да знаеш какво ще му се случи..
На 15 не е толкова рано да пиеш, но трябва по малко. Майка ти е права да ти се сърди и да те е ограничила от всичко. Не пии известно време, помагай и, покажи и по всякакви начини, че се опитваш да си възвърнеш доверието у нея. Извини и се за това, което си сторил и най-важното - не го повтаряй.
АХХАХХАХХАХАХХАХ деца
то густо, то пусто