.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Unhappy След пиянство..

здравейте,работата е там , че последната събота .. се напих до такава степен ,че да ме прибират вкъщи.Майка ми ме видя в това състояние.. разсърди ми се взе ми телефона,парите,всичко не иска да ме пуска навън.. обижда ме ,че съм пиянде,наркоман и още какво ли не.. заради ЕДНА единствена изцепка..
    на 15 години съм ако е от значение искам да ми кажете как да и спечеля доверието отново.. още 1 шанс ,цвете ще помогне ли ?

Мега фен
    Град
    Earth...
    1 цвете

По-скоро в следващите няколко години не се напивай...

anonymous708973
    Guest
    Като имаш мярка и не се правиш на келеш, за да си готин пред приятелите си. Пий, ама с мярка.
    Ще го прибират у тях, 15-годишно леке...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Да, поне като не можеш да пиеш, недей да пиеш, само за да се правиш на интересен. Извини и се, цвете и поднеси и гледай да няма друг път.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Надали с едно цвете ще оправиш нещата, щом се напиваш до такава степен и то на 15-годишна възраст. Малък си , не можеш да пиеш и прекаляваш , само за да се правиш на интересен. Тука ти е грешката. На твое място бих й взела цвете и бих седнала да говоря с нея.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Случи ми се същото на 15 ми рожден ден (от кога не се бях сещала ) и всичко просто отмина с времето. И гледай през това време да не правиш големи простотии.
    Не може всеки път от сега нататък да се напиваш на свиня и после да й носиш букетчета. Просто се дръж добре и без повече такива показни изцепки

Колкото и да не искам да го призная в 99,99999999999999% от случаите родителите са прави...

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    и как по-точно с едно цвете ще оправиш всичко?

-Мамо, заповядай.. цвете.
    -О, синко, благодаря ти.. пий си на воля !

съвсем нормално е като майка да ти се сърди .. никоя майка не иска да вижда детето си в такава светлина.. но има и такива моменти, които с времето отшумяват.. и все пак тя ще го помни доста дълго
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Нормално е жената да ти се ядосва.. Ти си само на 15 години, а да се напиваш, че чак да те прибират... Според мен едно цвете не би оправило нещата, само един разговор би... Поговорете, извини й се, обещай и, че няма да се повтаря... И гледай наистина да не се случва отново.

Хахахаха ОМГ
    И златно да е цветето няма да изтрие това, което майка ти е изживяла. Въпроса не е, в това, че ти се сърди, а в това, че си я разочаровал.. И като гледам ти искаш тя да ти прости, за да те пуска пак.. Емии кво да ти кажа. Според мен трябва малко да се поставиш на нейно място и да видим тогава ти би ли пуснал детето си втори път, при положение, че няма да знаеш какво ще му се случи..

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Unit1 Виж мнението
    здравейте,работата е там , че последната събота .. се напих до такава степен ,че да ме прибират вкъщи.Майка ми ме видя в това състояние.. разсърди ми се взе ми телефона,парите,всичко не иска да ме пуска навън.. обижда ме ,че съм пиянде,наркоман и още какво ли не.. заради ЕДНА единствена изцепка..
    на 15 години съм ако е от значение искам да ми кажете как да и спечеля доверието отново.. още 1 шанс ,цвете ще помогне ли ?
    Абе и у нас имаше такива моменти...Майка ми уж беше много сериозна,че няма да ми даде 2ри шанс,ноо... Поревах и малко,циркове разигравах и взе,че стана :Д

На 15 не е толкова рано да пиеш, но трябва по малко. Майка ти е права да ти се сърди и да те е ограничила от всичко. Не пии известно време, помагай и, покажи и по всякакви начини, че се опитваш да си възвърнеш доверието у нея. Извини и се за това, което си сторил и най-важното - не го повтаряй.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    АХХАХХАХХАХАХХАХ деца
    то густо, то пусто

Цитирай Първоначално написано от beach.ch Виж мнението
    Хахахаха ОМГ
    И златно да е цветето няма да изтрие това, което майка ти е изживяла. Въпроса не е, в това, че ти се сърди, а в това, че си я разочаровал.. И като гледам ти искаш тя да ти прости, за да те пуска пак.. Емии кво да ти кажа. Според мен трябва малко да се поставиш на нейно място и да видим тогава ти би ли пуснал детето си втори път, при положение, че няма да знаеш какво ще му се случи..
    Много си прав! Не е до цветето. Просто тя ти е майка. Схващаш Знаеш колко се притеснява една майка за детето си.

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Събирай пари цял живот и и отрупай къщата с цветя. Тогава може и да ти прости.

Цитирай Първоначално написано от kikki Виж мнението
    Много си прав! Не е до цветето. Просто тя ти е майка. Схващаш Знаеш колко се притеснява една майка за детето си.
    ПравА

Цитирай Първоначално написано от Unit1 Виж мнението
    цвете ще помогне ли ?

пхахахахахаахаха

чакай...

....

хахахахахахаха

ти сериозно ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове