- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам тройка!
о айде айде. Почти всеки иска тройка и защо па да не иска. Дали ще е с момичета или с момчета се тая на който както му харесва.
Тъпото в темата е, че го иска поради причина 1годишен секс. Както каза пантерката не е като да сте правили 20г. секс.
А още по-глупавото е, че искаш нещо от приятеля ти при положение, че той е твърдо против и няма как да се навие. Отивай при друг или други и тва е
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Мога да помогна!
Сега... за да се съгласи да направите тройка,трябва първо той да не се притеснява от това,че може да харесаш повече другия и да го зарежеш !После,най-добре да е някой непознат от друг град или нещо такова,за да не се срещате повече.И не на последно място - да не е по-красив от него!Обясни му,че искаш да го получиш едновременно и отпред и отзад.Лошото е , че може да развие комплекс за малоценност .Най добре ще е ако го приеме като част от игра ! В краен случай мога да предложа себе си,тъй като съм на 40 ,дебел и грозен !
Не си добре...
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Тройката е хубаво нещо - само, че ако нямаш връзка. Ама нали се сещаш, че ако до тук връзката ви е била добра - от тоя момент нататъка нещата ще вървят само надолу. Дори само с това, че си му го заявила, че искаш тройка и то с двама мъже.. малко или много си го засегнала.
Според мен на теб просто ти се чука с двама... и нямаш абсолютно никакви чувства към човека до тебе. По-добре го зарежи и си прави тройката.
Иначе това ме уби "В краен случай мога да предложа себе си,тъй като съм на 40 ,дебел и грозен !" -Като за добро утро е направо страшно.
![]()