- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще ми върнат ли парите???
Вчера си купих летни сандали за 45 лв. и вече се скъсаха на едно място отпред. Моделът им е такъв, че дори и след ремонт съм сигурна, че пак ще се скъсат. Освен това се оказаха много неудобни. В гаранция са. Искам да ги върна, а от магазина да ми дадат парите. Има ли такъв вариант?
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
Скоро имах подобен проблем с едни обувки, които си купих и не бяха евтини, та в магазина не забелязах да имат дефект, но когато се прибрах видях, че имаха разлепено на подметката, а също и велурът беше обелен на 1-2 места. На следващия ден отидох в магазина и след като обясних какъв е проблема предложиха да ми поправят дефекта или да ги сменя за други, както и да говорят с управителя на магазина да ми върнат парите. Опитай, може и да се съгласят, бъди по-настоятелна. Не забравяй касовата бележка. Успех
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
При теб какво се случи: ремонтираха ти ги, избра други или ти върнаха парите?
Един момент невнимание - цял живот страдание.
НЕ на войната по пътищата!
избрах си други на същата цена, тъй като не беше страх какъв щеше да е резултатът след ремонта, защото имаха и друг дефект-токът на едната беше обелен и предложиха да го лакират, както и да е. Дано при теб също да няма проблем
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
По принцип не могат да ти върнат парите, тъй като тази стока вече са я декларирали и им излиза в отчета. Вероятно има случаи, в които се прави компромис, ако се разберат с управителя, но по принцип, или ще ти предложат да ти ги поправят, или ще ти кажат да си избереш други. Ако си избереш по-евтини - няма да ти върнат остатъка обаче. И така...оглеждайте повече като си купувате нещо.![]()
Отиди разбира се. Говори с продавачката, обикновено споменеш ли, че искаш да говориш с управителя се плашат, но ако все пак се стигне до там - бъди настоятелна, покажи касовата бележка и вземи някой по-възрастен от теб за подкрепа :d