- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трябва да се грижа за дете, което май не обичам
Не ме изкарвайте безсърдечна жена
Здравейте! Може би ще ме нападнете, но аз имам свое мнение, което искам да споделя с вас.
Семейна съм от 3 години. За мен това е първи брак, но съпругът ми е бил женен и преди и има едно момиче.
Доскоро детето живееше с майка си. Тя обаче се разболя тежко. Тогава се заговори за възможността момичето да дойде да живее с нас. Аз обаче нямах време да реша, тъй като бившата жена на съпруга ми почина бързо и детето нямаше при кой друг да отиде.
И така сега у дома има дете, за което аз трябва да се грижа, но което май не обичам.
Тя се нанесе в стаята, която трябваше да е за моите деца. С мъжа ми опитваме от известно време, но не се получава. Сега той обаче сякаш и не иска да пробваме вече. Той си има едно дете и за него това е достатъчно. Започна да ми намеква, че трудно ще се справим с две и повече деца. Да, но това дете нито е мое, нито аз изпитвам някакви чувства.
Приех го просто защото наистина няма къде да отиде да живее, пък и защото е негова дъщеря.
Вече обаче започвам да се замислям, че това беше грешка, защото в един момент ще се окаже, че аз няма да имам собствени деца, защото съм се грижела за неговото. Той това не го разбира, но аз съм напълно наясно и това много ме тревожи.
Как да му го обясня на него обаче? Давайте съвети!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...