Моят проблем е доста сериозен. Да се представя първо аз съм на 18 от Град Благоевград 12 клас съм абитурент ... и така преди 2 години и половина някаде аз се върнах от Испания и почнах да уча в една гимназия от там се запознах с едно мн хубаво момиче с което вървяхме година и полвина и сме в един клас. Преди една година скъсахме заради едно неино бившо всичко стана така : бащаи и почина от инфаркт докато ние си бяхме още гаджета мн и беше мъчно всяка вечер плачеше по телефона и така 3 месеца минаха и се пооспокоиха работите. От там след 2 месеца се скарахме много лошо и един братовчед ми сообщи че бившото и се е хвалел че всяка вечер са говорели по телефона някви си такива и аз отивам при него да го распитам и тои ми каза че да вярно е тва, показа ми телефонните разговори всичко .... аз максимално се ядосах скъсах с нея тя ми звънеше една семица да се здобрим обаче аз си бях обещал че поече няма да и проговоря . Мина 1 месец и тя тръгна с бившия и . Аз си върях с други и така. По едно време взеха мои фр да ми казват че тя още си била влубена в мене и някви такива аз си казах да се спасява. Обаче сега нзм какво да правя имаме общи приятели всеки ден се виждаме (гаджето и е някаде по англия на работа и тя ми каза че постоянно се карат) събота и неделя ме вика на дискотека играе с мене по дискотеките една дума натисками се ама нзм кво да правя аз си нямам гадже и като чели старите чуства не обханаха пак мн я искам обаче нзм кво да правя мн време страдах заради нея и сега нзм дали искам да се върна пак на това положение, ако че всички те ми фр казват че се е променила че сега ако си тругнеме ще сме много по добре обаче аз все още мисля дали да и кажа че я обичам или просто да взема да и пиша някви смси (не сме си писали от като тръгна с гаджето и ) даите савет моля ви се. Какво означават тия работи дето ги прави дали още ме иска да ли е способна да остави гаджето и заради мене оня е голям боклук иначе и е мн влубен в нея (даже ме е заплашвал да не се занимавам с нея ). Нзм нзм простооо