Здравейте,
ще започна направо.Приятелят ми не ми споделя достатъчно.Има една негова приятелка от скоро, с която споделя много повече.Казва ми,че са като брат и сестра и си споделят всичко.Дразня се,защото все пак аз съм му приятелка и той би трябвало да знае,че може да споделя всичко с мен и да се справяме заедно.Няма никаква причина поради,която да не ми споделя,никъде не съм гафила.Говорили сме на тази тема и отговора беше "Мразя да занимавам хората с моите проблеми,гледам да се справям сам" или пък "Никой не е длъжен да се занимава с моите глупости''. Наскоро имаше такъв случай,беше станало нещо,личеше си .. попитах го ,а той ми отговори,че не е нужно да ме занимава с неговите глупости и да забравя.Така и направих,видях,че не му е приятно да говори за това и не съм го питала повече.Знам,че и това момиче споделя много с него и може би затова и той споделя с нея,не знам.А аз никога няма да седна и да започна да го разпитвам за проблеми и така нататък.Просто исках да споделя,защото когато ми каже,че с въпросното момиче си споделят всичко,веднага щом е станало,на мен ми става гадно.Все едно с мен не може да сподели нищо,а не е така.