.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Така като те слушам с тва описание...трябва да приличаш на скелет, честно. Не знам на колко години си, ама ако над 15 и се предполага, че трябва да си оформена вече това са супер малко килограми. За да оформиш мускулатура трябва да имаш такава, а тя си тежи, не да си кожа и кокали. Трябва ти диета с която да качиш някое кило и много упражнения според мене, а не да тръгнеш да отслабваш, понеже няма да имаш сила да се качиш по стълбите.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Така като те слушам с тва описание...трябва да приличаш на скелет, честно. Не знам на колко години си, ама ако над 15 и се предполага, че трябва да си оформена вече това са супер малко килограми. За да оформиш мускулатура трябва да имаш такава, а тя си тежи, не да си кожа и кокали. Трябва ти диета с която да качиш някое кило и много упражнения според мене, а не да тръгнеш да отслабваш, понеже няма да имаш сила да се качиш по стълбите.

дам съгласна съм ням да е зле по-скоро да качиш нещо друго поне три кила ще ти кажа но може и повече
    ама айде тука нали да си скелет е красиво дай всички да сме такива и да нямаме мръвка по нас
    авторке какво повече искаш? не стига че е късно да го мислиш вече да се стягаш пък и искаш още?

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    дам съгласна съм ням да е зле по-скоро да качиш нещо друго поне три кила ще ти кажа но може и повече
    ама айде тука нали да си скелет е красиво дай всички да сме такива и да нямаме мръвка по нас
    авторке какво повече искаш? не стига че е късно да го мислиш вече да се стягаш пък и искаш още?
    Еми да казах, че искам някаква диета за надебеляванеее ;щщщщщ Няма диети само за отслабване има за трупане и на мас ;щщ Недей да разбираш ппод диета - начин за отслабване !!!

И искам да ти кажа, че просто винаги съм си била слаба и то много ! Не го правяя умишлено, просто съм се родила така, недей да ме нападаш за това, че съм слаба, дори да не съм го искала И не смятам, че приличам на скелет, даже доста хора ми казват, че изглеждам много добре и са ме питали как го постигам ;щщ
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на shaunaa
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Ем да за това помолих за някаква диета
    Вярвай в мечтите си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си