- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- КАк да се стегна ?
Така като те слушам с тва описание...трябва да приличаш на скелет, честно. Не знам на колко години си, ама ако над 15 и се предполага, че трябва да си оформена вече това са супер малко килограми. За да оформиш мускулатура трябва да имаш такава, а тя си тежи, не да си кожа и кокали. Трябва ти диета с която да качиш някое кило и много упражнения според мене, а не да тръгнеш да отслабваш, понеже няма да имаш сила да се качиш по стълбите.
дам съгласна съм ням да е зле по-скоро да качиш нещо друго поне три кила ще ти кажа но може и повече
ама айде тука нали да си скелет е красиво дай всички да сме такива и да нямаме мръвка по нас
авторке какво повече искаш? не стига че е късно да го мислиш вече да се стягаш пък и искаш още?
Еми да казах, че искам някаква диета за надебеляванеее ;щщщщщ Няма диети само за отслабване има за трупане и на мас ;щщ Недей да разбираш ппод диета - начин за отслабване !!!
И искам да ти кажа, че просто винаги съм си била слаба и то много ! Не го правяя умишлено, просто съм се родила така, недей да ме нападаш за това, че съм слаба, дори да не съм го искалаИ не смятам, че приличам на скелет, даже доста хора ми казват, че изглеждам много добре и са ме питали как го постигам ;щщ
Вярвай в мечтите си !