Не съм чела другата тема и нямам време, защото днес в работата е лудница, НО...причината да не си забелязвала околните неща, докато си била с него, е не само чувствата които сте споделяли, а и навикът, който ти е давал нужното спокойствие и рутина. И това минава. Трябва време, но минава. Що се отнася до бала му, може и да ти трепни, да ти стане кофти, да ти е трудно, но е хубав жест, който аз съм правила за бивше гадже и това по някакъв начин запази взаимоотношенията по между ни истински. След бала, той заминава за морето, после да учи..ще имаш достатъчно време да преодолееш раздялата ви. Пък и знаеш лятото стават чудеса. Току-виж си се влюбила в близките 2-3 месеца, а когато септември-октомври се срещнете отново да може да си се поздравите нормално, като големи хора. Това разбира се е един оптимистичен, но не невъзможен сценарии. А щом този човек е бил част от живота ти, сигурно е имало защо. Може би като спре да те боли ще осъзнаеш какви са били ползите от тази връзка и от познанството ви като цяло.