.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Hybrid View

Хехе, имам чувството, че това ще стане интересна тема!

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Някои от вас не ме разбраха...Аз имам личен живот - излизам,забавлявам се,имам истински приятели,изпитвала съм много емоции,уча,имам добър успех,поддържам тялото си,ходя на извън класни дейности и т.н. Не съм пристрастена наистина има такива хора,които нямат живот,защото гледат още и още анимета , а те просто нямат край (нови и нови излизат) НО !! Аз не съм такава!Сигурно списъкът ми от изгледани е по-малко от 50.Не е това проблема...не случайно постнах темата тук,аз не помня от кога не съм заглеждала момче,просто откачам по тези красиви,нереални,рисувани герои!!!
    Света ми се струва сив и еднообразен,защото БОЖЕ би било толкова яко да съществуват вампири,да има дневници на бъдещето,да има death note,да има нинджи,да има битки между демони,да има специални способности и т.н. Но съм напълно наясно,че това не е реалността и искам или не съм се примирила.Проблема ми е,че не мога да харесам момче от тази реалност,а не искам до края на живота си да стоя с плакатите и ДВД-тата.
    so sad ...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Really! Излез от филма,докъде смяташ ,че ще стигнеш с това мислене и тея простотии,които са ти на главата?!?!
    maDamn

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    ще ти дойде акъла в главата!
    без ПОДПИС ... xD

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Ти по-скоро си влюбена в идеята за "съвършения". В този случай е аниме герой. И на мен ми се е случвало да се влюбя в аниме героиня... Излизай повече и това е. Не е кой знае какво, само ще си отмине. Между другото, Ao No Exorcist добро ли е - отдавна се чудая дали да го гледам.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Махни си розовите и детските очила, и погледни реално на нещата. Излез навън, виж реалния свят и това, какво става в него. Престани да гледаш глупости. Излизай и се запознавай с повече хора. Занимавай се с някакъв спорт и ще ти мине.

[Колко мъка има по този свят, Боже! ]

Мега фен Аватара на Chacho
    А, минават, да. Щото щеш, не щеш, в живота ти се налага да мине. По-скоро става на въпрос за това, колко дълго време ще си афектиран. Предполагам, че след като прочетеш някоя завладяваща книга, все пак можеш по собствена команда да се откъснеш от нея и да си зафункционираш в реалността. Къв готин глагол измислих. Въпрос на опит. Тука по-скоро се борим с моментното и виждане, иначе ясно, че ще си реши проблема. Който не е особено голям, но все пак е недоволна от него.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Благодаря ти Chacho за дългите обяснения,някои хора наистина не разбират колко са завладяващи аниме героите...
    И все пак е по-нормално да харесвам Джейкъб от Здрач,Зейн от One direction така де , истински хора !
    Но аз си предпочитам рошавите коси и големите очи..те ме побъркват (h)
    so sad ...

Забравих да питам на колко години си?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

На 15 съм.
    so sad ...

По принцип оттеглянето от родителите води до фетишизирането на други образи, като често това са екранни такива. Малко ще вървиш на въпреки на себе си, но опитай се да се сближиш с някой пич. Тъкмо ще си по-критична и няма да се навираш на неподходящи връзки.

Можеш да си пробваш късмета на Aniventure на cosplay-ите

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    занимавай се с нещо друго и постепенно ще спреш да мислиш за това

Голям фен Аватара на sapphirr
    Боже,дотука колко простотии изчетох,както и да е....по темата :и на мене Ичиго ми харесваше,ама никога не съм била влюбена.Това се превръща в мания,когато нещо в реалния живот ти липсва. Един анимационен герой може да се изрисува до съвършенство,затова фактор може да се яви и синдрома на перфекционизма.Истината и решението е едно,да разбереш,че това няма как да стане реалност.

Факт е,че силата на самовнушението е най-силна.И както със самовнушения си стигнала до извода ,че си влюбена в аниме герои,така и със самовнушение можеш да стигнеш и до извода, че това са просто едни красиви нереални картинки .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аз пък съм влюбена в руски поет, мъртъв от 80 години насам :///

Голям фен Аватара на sapphirr
    явно и ти не си от редовните

Съжеявам , че пиша в тази тема , но не ми се прави друга . Мисля , че много хора са глеали Twilight (Здрач) с актйорите Робърт Патисън и другите . Мися , че полудявам вманячих се по Едуард Калън (Робърт Патисън) не мога да спра да мисля за него имам гоо в компютъра на телефона сънувам как аз съм Бела . Мечтая за живота на Бела . Не знам какво да правя помогнете ми .

Ще ти мине и аз бях така. Наистина Еди е супер секси и красив, но не забравяй,че си има гадже и във филма и в живота. Ще отмина, но ще ти е супер гадно..

Прочети някоя по-смислена книга.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Прочети някоя по-смислена книга.
    Няма какво повече да добавя.

На колко години си?

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Да, те наистина са много красиви и различни и аз бях, като теб и те разбирам, но чак влюбена не си, може би си зарибена. Остави ги намира малко тези анимета и излез навън или пък сподели с някоя твоя приятелка. На колко си ?

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    U must be fuckin' kiddin' me... O_O GET A LIFE, FOR CRYIN OUT LOUD !!!
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си