Здравейте! Искам да споделя нещо с аудиторията и да изкажете мнението си . Става въпрос за едно момиче, запознахме се в интернет от един град сме. Писахме си известно време 3-4 дена на 5-тия ходихме на басейн, а на шестия в една нейна приятелка.Когато бяхме в нейната приятелка останахме двамата за известно време, говорихме си няма да обяснявам са мисля, че се досещате! Накрая дойде и се целунахме няколко пъти казах си "Супер получи се моята работа.", но мислех, че нещо премълчава на следващия ден и се обадих да излезем ама май май нямаше голямо желание да говори и накрая ми затвори без да каже дори "Чао!"Помислих си след разговора "край всичко е приключило не се надявах да е толкова скоро, но ..", а ето каква била истината. След това ми се обади и ми каза, че просто не е превъзмогнала предната си връзка и не е готова за нова.Аз и казах ОК, защо не ми го каза от начало и защо предната вечер се съгласи с мене ? Тя ми каза, че просто ме е харесвала и се страхува да не съм я бил зарязъл, честно да ви кажа щях да се съглася да я изчакам, но тя от къде да знае какъв ще е отговора ми .... Казах и добре след като се оправиш, потърси ме тя ми каза Ще ме чакаш ли и аз и казах като е нужно да ! казахме си лека вечер и след тва си писахме малко по скайп..
Искам да ме посъветвате какво да правя аз наистина харесвам това момиче.. Ще се надявам на подкрепа от ваша страна, а не от излишен спам ! Благодаря ви !!