.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да съчетая?

Здравейте ^
    Доста рових за подходяща снимка, но не успях да намеря нещо добро затова се надявам да успеете да си го представите:
    http://cliche.bg/item-roklia-polo-svetlo-siva.html - в такъв цвят и набрана по същия начин, но доста по - къса и с тънки презрамки е една рокля, на която съм хвърлила око.Мисля да си я взема за по - специален случай, но сега се чудя с какви обувки и въобще аксесоари мога да я съчетая.Най вече като цвят ... Да съм изцяло в сиво не ми се иска, сиво и черно също някак си не ми харесва ... Много ми е убито като комбинация, а става въпрос за излизане на сцена и ми се иска да съм една идея по - ... ярка ;д?От друга страна не трябва да е кичозно.Та... предложения?

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз харесвам комбинацията сиво с розово.Розовото би ти донесло малко свежест. Говоря за обувки и може би гривна.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Мега фен Аватара на koshtramba
    Не! Ако е такъв цвят - предлагам ти червени обувки на висок ток или хубав сандал! Както и червено червило, щом ще я носиш на официален случай, така си го представям аз...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Заложи на обувки и аксесоар, който има поне елемент в същия цвят. Аз бих избрала червено, понеже нося доста червено и обувките ще влязат в употреба, чантата също.
    Друг вариант е някво готино сьомгово, напоследък съм много запалена по него.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Може бледо розови аксесоари

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Да, то и аз за бледо розово говорех.. Да не сте си представили цикламено нещо ярко
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си