- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Стигнах до един уникален
Коя зодия си? залагам на въздушна, или земна, но по-скоро въздух.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
4XCOKИ
Току що разбрах какво ще да каже асцедент, след кратка справка с чичо гугъл.
За първи път влизам в сайт за астрология в, който попълних някои цифри и ми излезе тая простотия:
Вашият Асцендент е: Близнаци
Вашата Зодия е: Дева
Луната ви се намира в: Скорпион
Надявам се ти стига информацията.
иллллллллллллллллллл
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Препоръчвам ти когато използваш "научно доказано" в дискусия да бъдеш много внимателна, защото това лесно може да се обърне срещу теб. Когато се позоваваш на науката, трябва да приемеш, че дискусията трябва да премине по нейните правила. А именно, ако твърдиш нещо "научно доказано", събеседникът ти може да те накара да му цитираш източниците си. Ако се окажат неубедителни, тезата ти пропада. А ако са убедителни, трябва да докажеш, че не са оспорени убедително. Ако са, тезата ти пропада.
Аз няма да те карам да ми цитираш източници, защото скъпоценните ти камъни не ме интересуват. За сметка на това ще поясня първоначалната си позиция.
Астрологията е едно от онези неща, в които вярваш или не вярваш. Не може да се докаже, че е вярно, но и не може да се докаже, че е невярно. Същото важи и за призраците, караконджулите, баба Яга, орките, елфите и бог. Затова хората си избират дали да вярват или да не вярват.
Само че когато ме попитат коя зодия съм и започнат да ми правят психоанализа използвайки зодията ми, обикновено зад поукърфейса, в мен се надига вулкан и ми иде да метна нещо по този, който го прави. Защото имате навика да се държите все едно е най-нормалното нещо на света да вярваш в зодии и го очаквате и от мен.
Далеч съм от мисълта, че ще тръгна да ви доказвам, че това са глупости, изобщо не ме касае в какво вярвате. Просто искам да натъртя, че в доста ситуации дразните и на доста хора като мен не им се харесва да бъдат категоризирани според някакви бабини деветини.
Аз съм Пума според индианският хороскоп
Aбсолютно, за пореден път подкрепям ПейнМонополи. Стабилни доводи, яко мнение, турбо пич е.
Астрология,хороскопи,зодии ,асцеденти(?!!?)= пълен шит за несуеверните, макар че аз съм леко суеверна, ПАК смятам, че това са пълните глупости.
Аз не вярвам в хороскопи, но вярвам, че донякъде зодията (да го кажем датата на раждане) характеризира индивида. Не че съм си водил статистика, но хората с еднакви зодии имат доста прилики в характерите и това съм го забелязал отдавна. Аз съм овен и досега не съм се разбирал с нито един с такава зодия, жени, мъже, дори стари хора, просто не става и това е. Веднага почваме да се караме за нещо, ако не от първия ден, то по-късно. Иначе за другите зодии чак такива наблюдения нямам. Но в хороскопа за деня и това, че зодията предопределя съдбата, само лековерен човек може да повярва. Това са пълни простотии.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.