Цялата история е малко объркана, но имам нужда да чуя от някой обективен мнение.
Миналата година се запознах със страхотно момче.Забавен, харизматичен, спонтанен!Тогава обаче постъпих, като пълна глупачка и го игнорирах и уредих с едно моя приятелка, а аз се хванах с друг.
В края на лятото той си тръгна от моя град и си замина в неговия.Дооста далеч от тук.
Естествено миналия месец, когато си дойде отново,разбрах от майка ми (тъй като сме приятелски семейства)и го потърсих.След като не го бях виждала от около година бях успяла да осъзная, че всъщност той съдържа всичко, което бих могла да търся в едно момче.
Още в първия момент, обаче когато го видях той попита за нея.Отговорих му, че си е хванала сериозен приятел(както и е), а на нея не казах нищо, тъй като така и така тя няма интерес, понеже сериозно е хлътнала по гаджето си в момента.
Както и да е.Ще се запитате какво ме притеснява в тази история?Ами това, че искам да съм с него, но понеже бях свидетел на тяхната кратка афера все ще се чудя защо той не ме търси, както тичаше по нея, защо не ми звъни, защо не ме гледа така и пр.От миналото лято се е променил.Станал е по-сериозен и с него найстина се разбираме.Бях на рождения му ден и усетих нещо, като че има симпатия.Седяхме заедно,прегърна ме и като цяло изкарването беше супер.
Как обаче да процедирам, като все сравнявам отношенията ни с техните.Може би ревнувам от призрак, но е така.След седмица трябва да си дойде и се уговорихме да ми звънне, но дали ще го направи?Найстина го харесвам, но не мога да избия от главата си това, че аз го бутнах към нея.Сега всичко, което изпитвам е някаква несигурост дали няма да свърза това, което имаме с това което са имали...
Съжалявам, че е така дълга темата просто изливам някъде мислите си.Благодаря на тези, които са имали търпението да я изчетат!
Последно редактирано от lili321 : 05-07-2012 на 18:46