.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    На 15 съм и нямам нищо , абсолютно нищо !..Мразя това и непрекъснато се комплексирам , защото докато всички около мен се развиват , аз съм в застой !...;(..Но пък гените не се променят , така че ще си живея като дъска...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Не е такава трагедия.
    Иначе да, млечните жлези се развиват до 21 години по принцип, тогава изцяло спира разтежът на гърдите, но ако генетично не ти е заложено да имаш по-големи гърди, няма да имаш.
    + 1, Не трябва да ти пука, харесвай се такава, каквато си! Погледни го от хубавата страна: като одъртееш няма да имаш някакви виснали цици дето ще ги мяташ през рамо като се къпеш аз също имам малки гърди, на 18 съм, но не ми дреме. + това на слабите хора повече им отиват малки цици.

Споко, не се комплексирай! Хора всякакви, сигурна съм, че имаш някакви други предимства като хубаво лице, дупе или крака. Гърдите не са най-важното все пак.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    като си плоска, работи върху това да имаш хубаво дупе, примерно:Д
    няма смисъл да се комплексираш (:

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq Виж мнението
    ^вие само гледате да е хубава в лице и с големи "очи" е поне мозък не искате ли да има?!

До авторката: споко мила ще ти пораснат рано или късно не се притеснявай. Момче, ако истински те харесва и обича няма да те зареже заради това.
    Ама като не те задоволява размерът му и му е малък го зарязваш ,нали Айде без такива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си