Здравейте!
Направо към проблема... Имам си приятел от около 9 месеца, с който нещата вървят супер, но проблемът е, че той просто не ме оставя да дишам... Два пъти забравих да му звънна след като му бях обещала и двата пъти той откачи и побесня. Когато му затварям телефона винаги трябва да му казвам защо затварям. Когато сме заедно всичко е супер, но той просто не ме пуска (постоянно ме мачка от прегръдки и не ме оставя да дишам от целувки). Обичам го изключително много и съм сигурна, че много жени мечтаят за такъв мъж, но е наистина притискащ. Постоянно ми повтаря как никога няма да се разделим и как ще направи всичко възможно да си останем заедно, въпреки всичките моменти, когато сме се карали жестоко. Постоянно ми казва как, ако не е с мен не иска да е с никоя друга и как ще се самоубие ако се разделим. Няколко пъти, когато сме се карали той се е разплаквал при мисълта, че можем да се разделим. Всичките ми приятели го познават и винаги съм съчетавала нещата с излизането с тях и приятелят ми и поради тази причина не мога да му кажа, че ще изляза само с приятелите, защото той си е такъв, че винаги се съмнява във всичко. Дори за най-малкото нещо, което съм казала не на място стават скандали... Изнемогвам вече и просто не знам какво да правя... Ако му кажа, че късаме съм сигурна, че ще направи някоя глупост, а не искам да съм с него по задължение... Моля ви дайте ми съвет или кажете поне какво мислите, защото наистина не знам какво да правя... Как да постъпя според вас?!
Последно редактирано от Rawwrr : 05-07-2012 на 19:44