- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеи за подарък за любим човек
Правя една такава темичка, за да споделяме идеи за подаръци на нашите момчета. Аз лично също съм се затруднявала в избора на подарък и много бих се радвала на други идеи.
Давам първата идея - мек топъл Шал![]()
Вие сте![]()
Въобще не ги разбирате момичетата тея работи с подаръците. Заебете ги всички шалове, плюшени играчки, разни порцеланови фигурки и тн. Моеш да му подариш скъпа водка, ако е в комплект с чашки или нещо друго в готина кутийка още по добре.Първоначално написано от Artistic69
Или шах с чашки за шотове или неква такава тъпотия.
Ама аз съм пияница и затва сигурно така мисля.
Във всеки случай много по-искрено ще се зарадва на нещо такова отколкото на шал?!
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
оф да дайте някфи идеи .. приятеля ми скоро има рожден ден и се чудя кфо да му купя ..за нова година му подарих парфюм..а сега за рдто му се чудя кфо да му взема ... заедно сме от скоро така че тея снимки в рамки тениски и др измислици нестават... той не обича сувенири нито плюшени играчки .. дори ще се зарадва повече на кутия хапове и комплект АДИДАС отколкото на някфо мече или такива раоти.. снимката срамката смятам да я оставя за по нататък .. офффф ми за свети валентин ко да му купя.. малеее то да имаш гадже било адски забъркано да му еба майката![]()
моля ви дайте някви свежи предложения че съм я закъсала
П.С-КРИЗАТА Е ГОЛЯМА.. РАЗПОЛАГАМ С 10 15 ЛВ !![]()
![]()
If I played you like a toy?
напълно съгласна съм с тебПървоначално написано от Sirius
всеки се радва на пиене
Ми да подаряваш му спасение от реалността.![]()
Има едни сър4ица дето като ги натисне6 се 4ува целувка и казват "I love you"![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Е тва е нема толкова оригинално.Първоначално написано от awerw
![]()
Аз за коледа на една приятелка и нарисувах портрет, тоест 2. Но не всички сте гениални като мен.![]()
Емии то за момче няма кой знае какво да се подъри ама аз винаги избирам парфюми.![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Мм.. както са казали в предишни мненния - зависи от човека, всеки си има свой вкус, не може всичките еднакво![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Стига сте подарявали криза е ... Подари му себе си това ще е най-добрия му подарък и ще го помни вечно
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
мм ако е привърженик на футбула му подари някоя тениска на любимия му спортист или някФа топка =) , а ако е някакъв мързеливец му вземи няк0я плазма .. и пуканки , да седи и да зяпа телевиз0ра =)![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
aaaa смисПървоначално написано от FantaMen
![]()
If I played you like a toy?
1 кутия анадрол стига
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Със сигурност някоя забавна игра ще му хареса, особенно ако е купонджийска като тези тука: http://podobro.com/index.php?route=p...tegory&path=59
Ти си го познаваш най-добре и сама би могла да решиш какво да му купиш.
Едит: стара тема.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥