.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Тъжно ми е

Мега фен
    Град
    <3

Тъжно ми е

Тая вечер нямам и птички до прозореца. : (
    Не мога да си излея изцяло душицата пред вас, но искам да се опитам да ми олекне. :/

"…Аз обичах прекалено много неща, поради което непрекъснато се обърквах, увисвах без опора в празнотата, тичах подир една падаща звезда, подир друга, подир трета, докато сам тупнах на земята. Това е нощта, това прави тя от теб. Никому не можех да предложа нищо повече от собствения си хаос."

На първо място съм ужасно обичливо. оф... обичаливА. Като цяло всичките ми обичливи и любвеобвилни чувства са на макс. Проблема е, че се отпускам ужааааААааасно трудно пред който и да е. 'Проблема'-следствие е, че направя ли го, е някакво саморазрушително отдаване. Доверявам се до оглупяване, приемам човека, пред когото съм си съблякла душичката, като човек, равняващ се на на героите в приказките, а това мисля, че е грешка, защото... за такъв смятах единствено баща ми. А той ми беше баща, няма как да не ме обича и защитава винаги. Никой друг човек не може да ме обича и защитава винаги, или то поне не е сигурно. Но аз приемам хората, които допускам до себе си, като част от семейството ми. Опитах се, наистина се опитвах в последно време да се отпусна през някои хора, но никой не чувствам достатъчно близък. Проблема-следствие-3 е, че всичките хора, пред които съм се показвала, съм ги губила по една или друга причина, или просто са си тръгвали... А това е ужасно, защото се привързвам страшно много и по тоя начин губя парченца от себе си. А аз не съм като матрьошка, да се разпадам и смалявам, и разпадам, и накрая да заприличам на увяхнала/изсъхнала ябълка. Страх ме е. Липсва ми чувството да се чувствам уютно, спокойно и да не мисля за нищо странично... да забравя всичко негативно и да се чувствам... да не чувствам напрежение. Самотно ми е.
    Искам една цяла седмица да е само нощ. <3 Искам.
    Не ми се пише. Разсеях се.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Можеш да си изливаш душата? Колко процента вода съдържа? Или водата колко процента душа съдържа?
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен
    Град
    <3
    21 грама

. . .

Но мойта не се храни здравословно
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Добре да преминем към мазнините и сякви други хероини..
    Процентно съотношение в 100 грама душа или милилитри/сантиметри/долари/летящи килимчета/водки в квото там се измерва
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Супер фен Аватара на icebulllet14
    шоколад?

буквабуквабуквабуквабуква буквабуквабуквабуквабуква
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Мега фен
    Град
    <3
    Не, мерси.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на machoka
    Проблемът на повечето момиченца-кокиченца е, че предават себе си като движимо имущество, считат се за обект на защита и милувки, бидейки само аксесоарче на момчето си, но не и пълноправен партньор със собствено мнение и характер. Повечето момиченца считат за свой мироглед отдаването си телом и духом на момчето, но бидейки само вещ от плът и кръв и нищо повече.

А какво имаме при момченцата - различни ситуации. Някои обичат да си глезят момичето, дори повече от необходимото, да го обгрижват с интензитета на малко бебешорче, тип 'невинно и неспособно да се оправи самичко'. САМО ЧЕ, не е само това. Повечето зрели момченца, мъжленца в зазоряване, искат не просто одушевена секс кукличка и макетче, което да моделират по свой тертип, ами разсъждаващо същество, със своите характерни особености. Искат момиче, което ще ПОЕМЕ инициативата, ще бъде малко по-самодейно, ще проведе един нормален разговор от страната на водещ дискусията, ще прояват самоинициатива. Няма да са просто вагинка, кимаща 'да' на всичко, което и се предложи. Ще имат свой характер, виждания, мнения по въпроси. Ще бъдат по-разговорливи, ще бъдат повече ПИЧОВЕ. Напоследък все по-малко 'пичове' виждам около себе си, и все повече барбита на токчета с миниатюрни чантички на рамо, които ги 'водиш, черпиш, возиш, чукаш, питаш, изпращаш' и между всички тези неща получаваш само едно 'ахаммм' 'даам' 'мхмхм' 'искам' 'ами можее' 'ами нее знааам както искаш' ..

мацки, бъдете ПИЧОВЕ, защото и ние сме ПИЧОВЕ и си търсим ПИЧОВЕ! Освен в бардака, ама там е различно.

Мега фен
    Град
    <3
    То това нямаше много общо с това, което написах мм май, ама мерсим за споделеното мнение.

---------------------
    * gently http://www.youtube.com/watch?v=D3kAL...ure=plpp_video <3
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Искам да не вали, за да можем да отидем на танци

Мега фен
    Град
    <3
    Искам да вали, за да гледам капчиците дъжд през прозореца и да пия кафе с много захар на терасата.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    ^ Това е депресиращо, в същото време ако си пуснеш филма "Тайната градина", депресията може да те задържи цяла седмица

Мега фен
    Град
    <3
    Аз не правя такива неща.
    Искам да кажа... не се депресирвам.
    4XCOKИ

Banned Супер фен
    Аз гоня 1000 поста, а не съм се мъчил да ви чета "умните" мисли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си