- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не ми се завършва
... и кой знае колко ще плача на бала, а и на изпращането. :S
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Това е хубаво. Аз пък нямам търпение да завърша.. ;д 12 години мисля че са ми достатъчни ;дд![]()
И аз преди няколко дни си го мислех, макар че съм 11 клас... т`ва време лети супер бързо
Като видите колко е яко да не си ученик, ще се чудите как сте издържали 12 години в училище![]()
Шансът да се разплача на изпращането/бала е сведен до минимум .. ако пусна някоя сълза би било само заради песните, а не че нещо би ми липсвало лоло ;д
Някой би казал, че ще му липсват съучениците, ами деца, нормалните хора на които им липсва някой .. го търсят, така че голям праз, че 12годишното циклене по чиновете свършва :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Аз също нямам търпение да завърша. Всички добри приятели си изкараха като мен още предварителните изпити за СУ с оценки над 5.50 Така че сме си заедно, а от другите, радвам се, че ще се отърва. А и в крайна сметка, трябва малко промяна в обстановката и нови запознанства.
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
С голям кеф чаках да мине тази глупава простотия до някъде. От друга страна беше приятно със семейството и приятелите ми, но само, заради тях.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Чакай бе! Ти не беше ли 96? What do we have here? The next girl genius?
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Миии... бъркаш човека ми се струва.93 съм си.
А.. окей.. значи съм си мислил, че си г/д колкото шитсата
Де да бях на 14-15...
Bitch please I will forever be 3 years old.. mentally
Аз и да искам да завърша, като гледам...Няма да стане. Обаче имам милиони прекрасни алтернативи. Не ми трябва образование.