Въображението ми е печата, който оставям върху белия лист. За това съм толкова добър художник. Иначе не мога да рисувам. Рисувам красиво, защото картините в главата ми са красиви. Много известни хора ме викаха да рисувам идеите им, но просто не се получава. Могат да ми опишат най-чудните картини, но пак не бих могла да нарисувам това, което те виждат, защото ще съм пречупила техните приказки през моето огледало. И ще останат разочаровани. Питате се защо тогава всички хора не са художници като мен? Защото просто не искат да го повярват. Защото виждат в белия лист бял лист. Главите ни са като принтери, в които трябва да пускаме белите листи и да отпечатваме красивото с мастилото на вълшебствата. Стояли ли сте до река? Забелязвали ли сте как всичко около вас се движи? Сякаш стоите на къс лед и се движите в безкрайния океан? Сякаш парче земя се е откъснала и всичко около вас се движи? А лежали ли сте в тревата и гледали ли сте небето? Облаците? Стеснявали ли сте хоризонта си с ръце и забелязали ли сте колко огромно е небето? Все едно сте толкова високо, стоите на едно място, но въпреки това имате чувството, че падате. И това не ви плаши. Харесва ви. Защото вярвате. Не си мислите “Ами ако…”, защото знаете, че нямате избор. И това също не ви плаши. Защото вече сте избрали и всичко случващо се е като безкрайно пътуване, в което не спирате да вървите и да откривате нови неща. Имате чувството, че протягате ръка високо в небето, достигате космоса и я губите там. Но това също не ви плаши, защото все едно сте я потопили във вода пълна с риби, които блъскат глави във вас и чувството е гъделичкащо и е именно…чувство…не виждате нищо, защото е дълбоко и мътно, но дълбочината и тинята не ви плашат, защото знаете, че не са страшни. В същият момент слънцето заравя глава в пясъка и всичко е тъмно, но това също не ви плаши, защото имате звездите и рибите, които ви пазят и докосват. Имате чувството и не ви е нужно да виждате, за да вярвате. Потъвате все повече…но това не ви плаши. Издига ви, люлее ви, прегръща ви, пази ви, прави всичко за вас… точно като вас. Издигате се, люлеете се, прегръщате се…пазите се. И това не ви плаши.