.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Супер фен
    нито едното, нито другото. човешкият фактор си е човешки фактор, ако има за какво и брат ти ще те предаде. живота е такъв.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Приятелката !

anonymous708973
    Guest
    После що нямало свестни хора и сте били сами... еми като си приемате връзките като "нещо до време" и "днеска ходим, утре - не", нормално.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Да.

Ако съм поставена пред някаква хипотетична ситуация: гаджето. Той не ми е "до време". Имам желание един ден да се оженим, да му родя деца и да сме си заедно. Та в този ред на мисли той е най-близкият ми човек.

Но нито той, нито приятелите ми някога са имали конфликти та да се налага да избирам.
    +1
    10 буквииии

Голям фен
    Много ясно , че гаджето.

Мега фен Аватара на xoxi
    Само за мен ли "БФФ"-то и гаджето са един и същ човек?
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    В момента нямам гадже, но бих избрала него ВИНАГИ, ама ВИНАГИ.

Не мисля, че някога ще съм изправена пред такава дилема, но...
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    После що нямало свестни хора и сте били сами... еми като си приемате връзките като "нещо до време" и "днеска ходим, утре - не", нормално.
    И аз това си помислих.
    И мен да ме приемат за нещо временно, и аз няма да си давам много зор.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Само за мен ли "БФФ"-то и гаджето са един и същ човек?
    Всъщност, не. Ама предполагам, че БФФ-то трябва да е от същия пол по подразбиране.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Всъщност, не. Ама предполагам, че БФФ-то трябва да е от същия пол по подразбиране.

И от къде се взе това подразбиране ? xD Ако са на по 12-15 може.. иначе нищо не пречи момче и момиче да са най-добри приятели. Дори имам такива познати.

anonymous708973
    Guest
    Мисля, че авторът на темата с тая нагласа я е пуснал.
    Момче и момиче - най-добри приятели е тема, която не ми обсъжда.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    За мен това е типично пуберски избор, с цел да си докажем кой е по-по-най. На всичкото отгоре е предопределен - когато си интимно близък с някой - прекарвате повечко време заедно, правите секс, доверяваш му много лични неща, искаш съвети от него по най-важните въпроси, той вече е най-близкият ти човек. Естествено това може да е до време, няма вечни неща. Но може и да е като в добре познатото клише "докато смъртта ви раздели". "Приятелите са над всичко и всички" би казал само човек, който не е имал истински задълбочена и пълноценна връзка. По принцип намирам за глупаво да си правим лична класация на най-близките хора, просто защото те са ни близки и ценни по различен начин - родителите по един, половинката по друг, приятелите по трети.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Приятелят/ката, приятелите са завинаги, гаджето до време.
    и защо така? Може отношенията ви да се развалят и да не сте приятели повече. А пък може адски много да си паснеш с човека до теб и да си останете заедно до живот (така да се каже). Някой като ми задрънка за истински приятели , лошо ми става. Естествено, че има такива, но има и истински гаджета.
    Иначе за мен нещата стоят така в пирамидата:

семейството
    любовта
    приятелите

Голям фен Аватара на sapphirr
    нито 1,щом ме поставят пред избори и дилеми,значи нито 1 не е човека

Нима целия живот не е безкрайна поредица от избори и дилеми?
    Welcome to the Jungle...

не и когато нещата опират до хора,ако 1 човек те кара да избираш,значи не е качествен

А ако обстоятелствата те накарат?
    Welcome to the Jungle...

дай конкретен пример

Запознаваш се с някой мъж, допадате си адски много, съответно почвате връзка. Ти работиш/учиш и нямаш много свободно време, неговата работа също му гълта по-голямата част от ежедневието, в допълнение относително често му се налага да пътува из страната (айде от мен да мине, няма да е по-далеч). Дали няма да отделяте малкото ви останало време най-вече един на друг? И дали колкото повече ограничения (откъм време, задължения) има помежду ви, няма толкова повече да копнеете да сте заедно? И свиквайки по този начин, дали постепенно най-добрите приятели и на единия, и на другия няма да минат на заден план?
    Welcome to the Jungle...

Ами аз имам такава връзка,с единствената разлика ,че не пътува прекалено често.И да, приятелите ми минаха на заден план просто защото 90% от тях бяха некачествени хора,пред който избрах приятеля си.

Имах късмет за много неща досега в живота си,но не и за приятели,попадах само на боклуци.Явно човек не може да има всичко.

Но от примера,който ми даде виждам ,че не говорим за 1 и също.Аз визирах "избора",като дилема пред,която 1 човек те поставя.Например, моя приятелка ми казва "оф абе с тоя твоя няма да се разберем или аз или той" мога да ти гарантирам, че отговора ще е "коя беше ти че ще ми слагаш ред в живота,като не ти харесва ставай и заминавай"
    Последно редактирано от sapphirr : 05-09-2012 на 14:38

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Не биха ме карали да избирам.

То е ясно, че когато някой тръгне "на въпреки" срещу теб и твоя избор/решения, това мигом ще задейства ответна реакция. Не познавам човек, който би прекратил връзка с някого, на когото много държи само заради мнението на свой приятел. В такива моменти човек е готов да се обърне срещу всичко и всички (включително и срещу родителите си, кво остава за приятели). Идеята ми беше, че най-често обстоятелствата (хайде и чувствата), а не нечие мнение, определят избора ни. И тогава сме склонни да се отдалечим от всичко. Когато решиш, че нещо/някой вече не ти е приоритет, просто го поставяш на съответната дистанция, което най-често напълно променя отношенията ви.

Иначе както споменах и в първия ми пост по темата, заглавието е типично пуберски, да не кажа детски въпрос.
    Welcome to the Jungle...

Абсолютно подкрепам мнението ти.

Аз просто дадох на пуберския въпрос ,пуберски отговор.
    Ако автора на темата е на 15 ,мислиш че ще разбере и 10% от нащия разговор?

За да поства такива теми значи не е дорасъл/ла да разсъждава над житейските проблеми.

Повече от фен Аватара на pepochko
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr Виж мнението
    Абсолютно подкрепам мнението ти.

Аз просто дадох на пуберския въпрос ,пуберски отговор.
    Ако автора на темата е на 15 ,мислиш че ще разбере и 10% от нащия разговор?

За да поства такива теми значи не е дорасъл/ла да разсъждава над житейските проблеми.
    1-во съм на 14 2-ро разбрах поне 80 процента от това което всички написахте 3-то исках да разбера вие как мислите по въпроса и 4-то недейте да ме убиждате като казвате "не е дорасъл да разсъждава над житейските проблеми" тва от къде го разбрахте нито ме познавате нито знаете как мисля откъде знаете че немога да мисля повече от вас в моето училище за разлика от вашите (можеби) , ни учат как да разсъждаваме и аз мога да разсъждавам , просто човешки ви питам, вие как мислите и кое от двете бихте избрали

И ние човешки ти отговаряме, че (поне на твоите години) не е нужно да избираш, тъй като имаш достатъчно свободно време да обръщаш внимание и на едната, и на другата страна.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си