.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 100

Всички сте еднакви !

Всички момичета са едни и същи. Отначало ни казват всякакви лъжи, объркват ни тотално дават ни големи надежди, искат сериозна връзка. Казват ти че заради теб не са можели да спат. Казват ти че искат да са само с теб и с никой друг. ЧЕ СИ РАЗЛИЧЕН. Че от теб зависи колко ще продължите .. и т.н. И накрая спират да те ебават не ти обръщат особено внимание. Ти им даваш време да си помислят и те късат с теб поради причината че искали да бъдат СВОБОДНИ .. WTF ? Какво е това искам да съм свободна. Обичам свободата. Мога да ви кажа че това е поредната лъжа.. която стои пред ши*аната ИСТИНА ! .. Дори и когато всичко свършва пак не казват истината ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ ЛЪЖЛИВИ КУ*КИ ! ..

ПП Всеки си взима поука от някой. Поне вече няма да ми пука толкова за едно момиче, да държа толкова на нея и после да разбера че ме е лъгала за всичко .. Защото ако беше истина щяхме да поговорим на 4 очи а не да ми се измъква с това по ФБ чата че искала свобода и т.н. Момчета един съвет гледайте вие да сте тези които ПРЕЕБАВАТ .. не ги оставяйте да си играят с вас !

anonymous708973
    Guest
    Айде пак - поредният некадърник си го излива на всички, затова че не е мислил, когато е трябвало.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Айде пак - поредният некадърник си го излива на всички, затова че не е мислил, когато е трябвало.
    Точно.

Авторе, ходи се скрий някъде.

Цитирай Първоначално написано от whoiammm Виж мнението
    Момчета един съвет гледайте вие да сте тези които ПРЕЕБАВАТ .. не ги оставяйте да си играят с вас !
    Ако всички почнеха да правят това...

По-спокойно. Разочаровал си се, страдаш. Нормално е. Но не мисли, че всички са еднакви. Ако всички почнем да генерализираме... ами ако точно момичето за теб и то като теб си каже: 'Всички мъже са еднакви' и не ти даде шанс, защото те мисли за еднакъв с всичките? Шпоко. Просто следващия път по-внимателно и цени достойнството си. Никой няма право да те прави на глупак.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на leadyflame
    Айде гледайте реално на нещата, от такива изводи нищо хубаво не излиза, а замислял ли си се, че просто ти не преценяваш правилно хората?

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Е какво оплюхте човека пък вие , нормално е да реагира така в момента ... ебаси хората. Пич споко скоро няма да ти пука толкова
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Хайде, малко мухльовче, сега си направи една ретроспекция на темите, които си написал тук и може да стигнеш до някакви изводи. Амм .. по-скоро не.
    Значи, когато никой не те удря, а ти сам се засилваш и се мяташ срещу стената, означава, че сам си го правиш да ти е гадно..
    На 15 си и нямаш опит, можеш да задържиш с този ти манталитет (незрял все още) момиче, максимум твоята възраст и максимум няколко месеца. Просто си мрънкало, и ти липсват доста мъжки качества - решителност, уравновесеност и т.н.
    Заключих го, след като ти прегледах и останалите теми.
    Има един проблем, обаче ..
    Мрънкалата си остават завинаги такива.. Някой им е виновен, не са получили никога достатъчно. Има ги и на 15, и на 20, и на 30. Тях никой не ги иска ( възрастните мрънкала), освен глупавите и нежелани от другите момичета.

Та, сега ти предлагам да отидеш да си избършеш сополчетата в полата на майка ти и да я попиташ за обективна оцена + да ти даде съвет.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от whoiammm Виж мнението
    Всички момичета са едни и същи.
    Всичките ли ни мина, че да знаеш?
    Айде по-леко с изводите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен
    FUCK OFF

И с мен се изгавриха по тоя начин, не смятам да допускам същата грешка повече .. сега аз ще се гавря : )

( Не може да давате големите мечти а после да се отмятате от тях )
    Последно редактирано от footballitsmylife : 05-08-2012 на 08:10

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    прецакан си , dude
    и все пак, не всички сме еднакви, просто чувствата на мацката явно са се променили или е била 15-годишна пикла, която не е знаела какво точно иска
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ужас... Добре, че си намерих свястно момче, че какви п*тьовци са се навъдили не е истина. Ако знаете колко сте жалки като започнете да се оплаквате, ревейки по целия женски народ как някоя ви зарязала, щяхте да се свиете в миша дупка. Сериозно ли очаквате някое свястно момиче да ви погледне дори като ви слуша лигавите умозаключения? И мен са ме разочаровали момчета. Ама не пищя: "Ааа, всички момчета са боклуци, ааа, forever alone, ще съм гАдНъ кУчКЪ" и други такива кифленски изпълнения. Имайте достойнство.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Полека, тигре, ако си на 15, както споменаха в по-горен пост, значи има още много да те прецакват (и сам да се прецакваш, както в случая , предполагам)

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Така:
    1-во Вместо да се оплакваш да беше пуснал едно описание на проблема, та да ти помогнем някак.
    2-ро Това че не умееш да задържиш едно момиче при себе си е твой проблем, и ти трябва да го оправиш.
    3-то Стига рева, жените не обичат п@тки ФАКТ, те харесват самоуверени и силни(духом) мъже(лично мнение).

Голям фен
    Гледам , силният пол , визирайки женския , те нападна мн жестоко.Май се асоциират с въпросното момиче от темата ти.Не бива да се отчайваш прекалено много , взел си поука, което е добре.Давай напред с високо вдигната глава

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Всичките ли ни мина, че да знаеш?
    Айде по-леко с изводите.
    И половината да успея ще е ебаси рекорда!
    Но сте различни - по топли, студени, дълбоки и плитки... душевно!

До автора: кофти е като те прецакат ама такъв е живота, "не може само твоето магаре да е мъжко!"

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    като видях заглавието щях да се обзаложа, че темата е дело на някоя афектирана пикла, а се оказа, че е пикльо. колко жалко...
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не си първият, нито ще бъдеш последният, разочарован от любов (без значение от пола).
    Но се дръж на положение и приеми нещата като опит, не го играй наранено мом(и)ченце. Каквото било-било, няма смисъл да се ядосваш.

А може би ти си некадърник, които харесва само мърли с хубави личица?
    Има я и тази гледна точка, нали?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Темата е абсурдна, ама коментарите още повече.

Еднакви сме всичките, да. Сега спокоен ли си?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ...че кой те е карал да пробваш всички? Я, се осъзнай, че в момента само се излагаш. Не си ли се замислял, че вината е твоя - не си успял да я задържиш, а щом иска свобода - явно ти си се опитал да й я отнемеш. Повярвай ми, когато един човек те задушава, колкото и да го обичаш - няма да търпиш това отношения.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Повече от фен Аватара на antineutral
    Та така както си я пуснал темата най-много да те линчуват хората, което и стана. То е същото на повреден асансоьор на кооперация да обясняваш на съкооператорите колко по-хубаво е да качваш стълбите до 20ия етаж вместо да го ползваш и на всичкото отгоре да съветваш другите да предприемат същото. Здравословно може би да, умно - според зависи в случая явно не. Момичетата еднакви различни остави ги да са си такива. Като им се правят номерца от сорта да си ги правят но не забравяй че и те носят отговорност за действията си щото не могат да се върнат назад и да ги променят. Както и ти за твоите - и сам го каза - всеки си взима поука от някой - вземи си и ти

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Не съм чела нито темата, нито коментарите, но предполагам, че става въпрос за нещо такова:

Гаджето ми е момиче.
    Гаджето ми е кучка.
    Следователно всички момичета са кучки.

Поздравления за логиката, авторе!

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Banned Мега фен
    Не знам автора какъв е ,но от коментарите на почти всички момичета писали в темата става ясно ,че ЖЕНИТЕ НЕ СА ХОРА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ! Защо го нападате като разярени мечки стръвници? Не се ли досещате ,че на момчето просто му е станало много гадно от депресия и е решило да си излее мъката под форма на някаква агресия в анонимен чат!!!!

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Не знам автора какъв е ,но от коментарите на почти всички момичета писали в темата става ясно ,че ЖЕНИТЕ НЕ СА ХОРА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ! Защо го нападате като разярени мечки стръвници? Не се ли досещате ,че на момчето просто му е станало много гадно от депресия и е решило да си излее мъката под форма на някаква агресия в анонимен чат!!!!
    Да бе, то и на мен като ми е криво ми се иска да ви забия по една ножица в задника на всички. Ама сеш'се, не го правя, щото като ми е криво не е правилно да си го изкарам на всички.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    И да - всички момичета зодия БЛИЗНАЦИ ходят с 10 момчета на веднъж и не се съобразяват ,че вече си имат приятел , което ме досеща за един потребител ,който ви псуваше и наричате кур ви - просто така го разбира човека..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си