- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички сте еднакви !
Е ,че не е правилно съм съгласен, но по някога нервите не издържат
И може просто да го посъветвате какво трябва да прави и как да се държи съвсем спокойно и нормално!
А вие ЖЕНИ се мъчите да го изкарате най-гоолемия некадърник , вместо да му помогнете !
По-добре не пишете
loveca разбрахме, че някоя зодия близнаци те е въртяла на пръста си и ти не си можел нищо да направиш. Айде да не казвам как пък ние момичетата ги разбираме такива като вас.... Като излизаш с курви си е твой проблема. Но нямаш право да мрънкаш, че всички жени са такива, ако ти на свестните не им обръщаш внимание, а винаги се лепиш за курвите.
Едит: Много ясно, че ще му кажа, че е загубеняк. Да пусна аз една тема към мъжката част от форума "Всички сте прости шибаняци, щото един от вас ми изневери".
Майка ти и тя ли е курва и не заслужава да я наречеш човек?
Последно редактирано от Hayashi : 05-08-2012 на 12:38
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На 15 години е !
Замисляли ли сте се ,че може да не знае кое е правилно и КОЕ НЕ?!
A woman brought you into this world,so you have no right to disrespect one. - 2pac
Женско съм ;]
ей се само да се видиш от страни ..
Никъде не съм писал ,че някои били курви , а просто припомних онзи потребител , за да покажа ,защо така мисли
И не - за моята история - тя не е такава , а много добро и свестно момиче .
Не се опитвай и мен да ме изкараш някакъв ,какъвто дори ти не знаеш
Hayashi , за това говорих - знаете само да нападате , типично по български манталитет
@whoiammm, нали, да можеше само да поговорите. Щеше да й набиеш чувствата ти с логика, като пирон с чук. Или по-скоро като пирон със задник.
Преебавай. Само да се не окаже, че освен в поддържането на връзки и в преебаването да не те бива.
Последно редактирано от Chacho : 05-08-2012 на 12:51
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Жените не са хора, хора.
Стига сте спорили.
Жените само стоим и тормозим мъжете. Ужасни сме. Горките мъже. Няма кой да им подаде ръка и кой да им помогне. Миличките. Трябва да търпят този ужас, жените са ужасни, играят си с тях после ги захвърлят. Кучки, курви. Мъжете не заслужават това ! И някой ден ще дойде същество, което ще каже - престанете жени , и за наказание ще даде на всички мъже сила, власт, ще им избърше сълзите и сополчетата, и ще им даде сила да се изправят и да се преборят срещу насилниците си !!!!
// никой да не се обижда, за мислещите - целта на поста ми е ясна и не би трябвало да ви обиди, обръщението ми е към автора и ловеца, дано се усетят как звучат най-накрая.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Чаче - това което пуска тук като анонимен потребител не мисля ,че може и на живо да го каже на някоя жена ! ;D
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Умните хора не си изпускат нервите. Не и по такъв начин.
Постъпката за мен е тъпа. За мен е важно да го отбележа по подобаващ начин.
Не мисля, че ще разбере. Нека се провокира, след време ще разбере защо е бил нападан.
Това е добре ,но ако вземе да се примири от всичките тези обиди може самочувствието му да падне до нулата
Да се приеме за загубеняк и да се спре да се бори
Може разбира се и точно обратното да постъпи
Зависи коя зодия е![]()
![]()
Защото има деца ,които го възприемат по различен начин
С времето ще се научи. Аз нямам кво повече да кажа. (Даже още преди малко се изхабих, не знам що още пиша)
Оф.. няма да чета. Мога да кажа същото дума по дума, буква по буква за теб, авторе! Каквото се повикало, такова се обадило. Със сигурност си направил каквото дрънкаш и някой така е врескал, заради теб. Явно е време да пораснеш. Не си открил топлата вода. Тя те е намерила.Както се случва с всеки, който расте.
![]()
Последно редактирано от ledenakrasota : 05-08-2012 на 13:30
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ако трябва да бъда честна, когато прочетох заглавието на темата ,, Всички сте еднакви!,, в съзнанието ми изплува думата ,, Мъже,, ..
Но, всеки си има неговите лоши моменти..И неподходящи хора в живота си, но това не означава, че трябва всички да се слагат под общ знаменател..Всеки си е индивидуален..И няма такова нещо, като ,,Тя е виновна за всичко; това е направила, онова е направила,, След като се е стигнало до края, значи, че и двамата имате някаква вина..
И дори да си наранен в момента, е адски тъпо да си го изкарваш на всички момичета..
Стегни се малко!Не е дошъл края на света!
Стига де, бро. Не висчки са еднакви. Това, че си попаднал на такава, не означава, че всички останали са такива.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))