.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    Супер фен Аватара на djipsito
    Мамо, мамо..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Айде пак - поредният некадърник си го излива на всички, затова че не е мислил, когато е трябвало.
    +1
    поредния с ограничено мислене...ще кажеш че имаш опит 50 години, че правиш такива крайни изводи...

смях -------

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на fenasf
    Браво! Това са първите стъпки по дългия път, който трябва всички да изминем.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    FUCK OFF

И с мен се изгавриха по тоя начин, не смятам да допускам същата грешка повече .. сега аз ще се гавря : )

( Не може да давате големите мечти а после да се отмятате от тях )
    Хах да, дай някое нормално добро момиче да го отнесе, заради някоя предишна пикла
    Като всички момичета са еднакви, станете гейове.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на draid
    Е ти откри топлата вода. Ако не те прекарат някога няма да бъде. Нормално е да се чувстваш така, особено след като нямаш голям опит. Кой знае на каква дрисла си попаднал, НО това не значи че всички са такива. Просто трябва да се научиш да разпознаваш тия дето не са стока от тия дето са.

Фен
    horacio-Не знаеш за какво става на въпрос, така че по добре не говори .. А иначе на мене кво ми пречи да ''преебвам'' и аз да чукам наред и да не ми дреме за нищо ? найс а : )

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    horacio-Не знаеш за какво става на въпрос, така че по добре не говори .. А иначе на мене кво ми пречи да ''преебвам'' и аз да чукам наред и да не ми дреме за нищо ? найс а : )
    Това футболистите сте голяма работа, хаха хаха

Мега фен Аватара на Chacho
    Просто умствено си сравним с 4 годишно шимпанзе и ме съмнява интелектуалната ти способност да си правиш емоционални гаври с човешки същества.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен
    Да нямаш торба с лафове бе гейче ХАХА.. ходи си на шопинг с приятелките , а после гледай как пичовете им пълнят путките а ти гледаш отстрани помяр ХАААААХААХА
    Последно редактирано от footballitsmylife : 05-10-2012 на 11:31

Направо ми взе думите от устата. Само дето освен приятелките ти, може да ти направя услуга и теб да те мина, да не вземеш да си умреш девствен.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен
    брао бастун умееш да забавляваш ХАХАХАХ аре чиба жалкар

Banned Мега фен
    footballitsmylife аз също ще те мина след Chacho , жалко същество си

Даже ще се наема да ти обясня ограничеността ти. Мисленето ти е такова, че в стълбата на живота ще успееш да видиш няколко стъпала - едно нагоре и известна бройка в обратната посока. Докато ти ще получаваш вътрешно удовлетворение от нападки, което в съзнанието ти е пълноценно категоризиране, хората бързо ще си изграждат обосновано мнението за теб, както е случаят с жалкарството. Нещо повече, това ще ти е съществената пречка да си получиш бленуваното възмездие. И докато караш на самоубеждаване, за да си кърпиш егото, хората покрай теб ще израстват, пък ти, ако извадиш късмет, може и да го съзреш в далечното бъдеще. А като пряко следствие, слепотата ти ще те върти в проблематиката на такива теми, каквато сега си пуснал, пък решенията ще останат за тези, които не са ограничени до твоя капацитет.

Успех в чукането и преебаването!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Така като го гледам само себе си ще чука и преебава.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Фен
    ЕХ,ех голям анализатор, стана .. на теб бих ти казал, '' успех в живота '' защото там си по нисък и от тревата.... ( почти сигурен съм,че гледаш в земята когато срещнеш момиче ) оставаш си просто жалко педалче.. колкото и да се опитваш да плюеш по другите дано това поне го осъзнаеш : ) ( иначе дано поне не си мислиш,че ми дреме за твоето мнение )

ccdesigns кид попитай кака ти ХАХАХА
    Последно редактирано от footballitsmylife : 05-10-2012 на 12:03

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Айде пак - поредният некадърник си го излива на всички, затова че не е мислил, когато е трябвало.

Абе то че го има това, има го. Но не можеш да отречеш факта, че има ужасно много прости путки... Ама така де, колкото прости момчета, още толкова прости момичета.

Фен
    да допълня.. прочетох мненията,но забелязах че още при самото пускане на темата не само ти, но и още 90 % от написалите коментари до тук са хейтване ... прави си сметката кой е жалкия ( да точно така ТИ )

Град
    Бургадидас !
    Авторе.. звучиш ми като някой социопат oО

Фен
    Пичага, ако говориш на мен аз не съм автора на темата ... явно толкова си я и чел .. просто писах тук.

Град
    Бургадидас !
    Е моя грешка.. няма значение, видях ги твоите коментари, и за теб се отнасяше..

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    хмм.. съгласен съм с теб. Нима не сте били на негово място? Нормално е. При мен беше същата ситуация, но краят не беш чак толкова лош...

/Иначе бързате веднага да го опреквате...

Фен
    Като гледам и така наблюдателния Chacho не е разбрал,че аз не съм авторът на тази тема.... прост народ не гледа, а бърза да плюе още отначалото когато темата беше пусната се започна хейта,но така е има много разбирачи.

Забелязах, не се притеснявай, просто се припокривате, пасвате на стереотипа. Стереотипът на хората, които когато са опарени, мислят единствено в аспект "преебан" и "преебаващ", без да могат да се докоснат до конкретиката.

Banned Мега фен
    Като гледам и така наблюдателния Chacho не е разбрал,че аз не съм авторът на тази тема.... прост народ не гледа, а бърза да плюе още отначалото когато темата беше пусната се започна хейта,но така е има много разбирачи.
    Chacho много добре си знаеше кой е автора , а ти се научи да пишеш.
    Никога няма да достигнеш негово ниво, в която и да е сфера от живота .
    Оставаш си комплексирана свирка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си