- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички сте еднакви !
Мамо, мамо..
Първоначално написано от antifashionshit
:Д
смях -------
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Браво! Това са първите стъпки по дългия път, който трябва всички да изминем.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Е ти откри топлата вода. Ако не те прекарат някога няма да бъде. Нормално е да се чувстваш така, особено след като нямаш голям опит. Кой знае на каква дрисла си попаднал, НО това не значи че всички са такива. Просто трябва да се научиш да разпознаваш тия дето не са стока от тия дето са.
horacio-Не знаеш за какво става на въпрос, така че по добре не говори .. А иначе на мене кво ми пречи да ''преебвам'' и аз да чукам наред и да не ми дреме за нищо ? найс а : )
Да нямаш торба с лафове бе гейче ХАХА.. ходи си на шопинг с приятелките , а после гледай как пичовете им пълнят путките а ти гледаш отстрани помяр ХАААААХААХА
Последно редактирано от footballitsmylife : 05-10-2012 на 11:31
Направо ми взе думите от устата. Само дето освен приятелките ти, може да ти направя услуга и теб да те мина, да не вземеш да си умреш девствен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
брао бастун умееш да забавляваш ХАХАХАХ аре чиба жалкар
footballitsmylife аз също ще те мина след Chacho , жалко същество си
Даже ще се наема да ти обясня ограничеността ти. Мисленето ти е такова, че в стълбата на живота ще успееш да видиш няколко стъпала - едно нагоре и известна бройка в обратната посока. Докато ти ще получаваш вътрешно удовлетворение от нападки, което в съзнанието ти е пълноценно категоризиране, хората бързо ще си изграждат обосновано мнението за теб, както е случаят с жалкарството. Нещо повече, това ще ти е съществената пречка да си получиш бленуваното възмездие. И докато караш на самоубеждаване, за да си кърпиш егото, хората покрай теб ще израстват, пък ти, ако извадиш късмет, може и да го съзреш в далечното бъдеще. А като пряко следствие, слепотата ти ще те върти в проблематиката на такива теми, каквато сега си пуснал, пък решенията ще останат за тези, които не са ограничени до твоя капацитет.
Успех в чукането и преебаването!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Така като го гледам само себе си ще чука и преебава.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ЕХ,ех голям анализатор, стана .. на теб бих ти казал, '' успех в живота '' защото там си по нисък и от тревата.... ( почти сигурен съм,че гледаш в земята когато срещнеш момиче ) оставаш си просто жалко педалче.. колкото и да се опитваш да плюеш по другите дано това поне го осъзнаеш : ) ( иначе дано поне не си мислиш,че ми дреме за твоето мнение )
ccdesigns кид попитай кака ти ХАХАХА
Последно редактирано от footballitsmylife : 05-10-2012 на 12:03
да допълня.. прочетох мненията,но забелязах че още при самото пускане на темата не само ти, но и още 90 % от написалите коментари до тук са хейтване ... прави си сметката кой е жалкия ( да точно така ТИ )
Авторе.. звучиш ми като някой социопат oО
Пичага, ако говориш на мен аз не съм автора на темата ... явно толкова си я и чел .. просто писах тук.
Е моя грешка.. няма значение, видях ги твоите коментари, и за теб се отнасяше..
хмм.. съгласен съм с теб. Нима не сте били на негово място? Нормално е. При мен беше същата ситуация, но краят не беш чак толкова лош...
/Иначе бързате веднага да го опреквате...
Като гледам и така наблюдателния Chacho не е разбрал,че аз не съм авторът на тази тема.... прост народ не гледа, а бърза да плюе още отначалото когато темата беше пусната се започна хейта,но така е има много разбирачи.
Забелязах, не се притеснявай, просто се припокривате, пасвате на стереотипа. Стереотипът на хората, които когато са опарени, мислят единствено в аспект "преебан" и "преебаващ", без да могат да се докоснат до конкретиката.