Всички момичета са едни и същи. Отначало ни казват всякакви лъжи, объркват ни тотално дават ни големи надежди, искат сериозна връзка. Казват ти че заради теб не са можели да спат. Казват ти че искат да са само с теб и с никой друг. ЧЕ СИ РАЗЛИЧЕН. Че от теб зависи колко ще продължите .. и т.н. И накрая спират да те ебават не ти обръщат особено внимание. Ти им даваш време да си помислят и те късат с теб поради причината че искали да бъдат СВОБОДНИ .. WTF ? Какво е това искам да съм свободна. Обичам свободата. Мога да ви кажа че това е поредната лъжа.. която стои пред ши*аната ИСТИНА ! .. Дори и когато всичко свършва пак не казват истината ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ ЛЪЖЛИВИ КУ*КИ ! ..
ПП Всеки си взима поука от някой. Поне вече няма да ми пука толкова за едно момиче, да държа толкова на нея и после да разбера че ме е лъгала за всичко .. Защото ако беше истина щяхме да поговорим на 4 очи а не да ми се измъква с това по ФБ чата че искала свобода и т.н. Момчета един съвет гледайте вие да сте тези които ПРЕЕБАВАТ .. не ги оставяйте да си играят с вас !