.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    Фен
    Е брао бе гейчета хахаа.. ловец тебе кво да те коментирам 10 годишно хлапе,само те съветвам като използваш думата свирка прибавяй и майкати там, че тя ги прави много добре кво да достигна тоя чачо тва ли ви е форумния герой ? то 95 % сте такива, още не е прочел темата и хейтва прост народ.. да чачо виж поне първо кой,потребител е създал темата а после пиши ХАХАХА жалкар
    Последно редактирано от footballitsmylife : 05-10-2012 на 13:18

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ти си моят идол в живота.
    nigga stole my bike

Мега фен Аватара на Chacho
    Видяхме, че не си я писал темата, успокой се. Дори все още недоумяваме, как сте два различни човека.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    Е брао бе гейчета хахаа.. ловец тебе кво да те коментирам 10 годишно хлапе,само те съветвам като използваш думата свирка прибавяй и майкати там, че тя ги прави много добре кво да достигна тоя чачо тва ли ви е форумния герой ? то 95 % сте такива, още не е прочел темата и хейтва прост народ.. да чачо виж поне първо кой,потребител е създал темата а после пиши ХАХАХА жалкар
    Добре, аз предлагам на хората като теб да се виждаме извън форума, за да им помогна. Та, ако искаш, ще се видим, и да видим как ще се напишкаш в гащите, които майка ти ти пере.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    FUCK OFF

И с мен се изгавриха по тоя начин, не смятам да допускам същата грешка повече .. сега аз ще се гавря : )

( Не може да давате големите мечти а после да се отмятате от тях )
    Бъзльо, редактираш сиу коментарите :Д:Д:Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Фен
    NomNomNom нямаш проблем побъркано хипи : )

Banned Мега фен
    Аз предлагам просто всички да го игнорираме този, да не го мъчим и подхранваме още гащника .

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Поне се посмях малко преди вечеря.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Явно си преживял разочарование и за това си настроен толкова крайно негативно- разбираемо е. Всеки, който е бил излъган по някакъв начин изпитва гняв, омраза дори злоба към дадения човек. Мислиш си, че вече всичко е свършило, че няма да обичаш повече, че този мъж или жена са били последната, "истинската любов", но това съвсем не е така. Никой не обича само веднъж, не се влюбва само веднъж. Не искам да оправдавам никого, не знам какво се е случило между вас, но само мога да ти кажа, че насила никаква любов не би могъл да вземеш, ако отсрещният не иска да ти я даде. Казвам го, защото знам какво е да боли, да се разкъсваш отвътре, да не можеш да си поемеш въздух и да плачеш от безсилие, че не можеш да промениш нещата. С мен едно момче постъпи по същия начин. Поигра си с мен, даваше ми красиви обещания и аз му вярвах безумно много. Вярвах му, защото сме малко по-големи на възраст и предполагах, че именно това ще бъде причината за сериозността на отношенията ни. Е, да, ама не! Всичко рухна в един момент, когато явно вече не му бях необходима и когато си беше взел това, което иска от мен. Още страдам, още се надявам и аз не знам на какво... Факт е, че никой няма право да се подиграва с чувствата на някого. Защо трябва да лъжеш един човек толкова долно? Да го караш да вярва, да се надява, да мечтае, а после да погубиш ей така всичко само защото си решил, че този човек не ти е необходим вече?
    Вярвай ми(казвам го от опит) пак ще се влюбиш, пак ще обичаш, колкото и невероятно и невъзможно да ти звучи сега, но ще се случи, друг е въпроса дали вече ще се доверяваш толкова лесно. Съвет- не се доверявай преди да опознаеш човека. Предпази се от последващата болка.
    Извинявам се за тирадата, но се надявам искрено да съм успяла да помогна на повече хора. Ако някой иска да сподели нещо може да ми пише

Искам да преям и да си легна.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Научете се най - накрая да подбирате хората, с които излизате.
    Не е луд този дето яде баницата, а този който му я дава... така, че не търсете вината в другите.

п.п. От два дни се веселя в тая тема.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на djipsito
    Толкоз ли е яка, мен ме мързи да прочета ..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Толкоз ли е яка, мен ме мързи да прочета ..
    Нищо различно, само са джафкаме и апем.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    footballismylife, искрено се забавлявах, докато ти четох глупавите коментари и нападки. БЛАГОДАРЯ ТИ <3

Не очаквах да има толкова постове по тая тема .. Всички започнахте някакви да ме нападата и мислите че аз съм сгрешил някъде и аз съм си виновен за това което тя направи ! Както казах тя ми каза много неща на които аз повярвах. Връзката ни щеше да е малко трудна защото тя учи в моя град но живее в друг на 100 км от моя ! Но въпреки това аз исках да съм с нея и можех да го направяя ако не ме беше излъгала и до днес още незнам истината ! А това е най-гадното. Тя ми излиза с оправданието че искала СВОБОДА искала да е СВОБОДНА . Казах и да излезем ад поговорим само двамата да се опитаме да оправим нещата. Тя ми каза няма какво да говорим искам свобода. Питах я по телефона защо късаш кажи ми поне да знам тя ми каза. Вече ти казах! Даже не можа да ме погледне в очите и да ми каже. Искам да съм свободна за това късаме. Дори и да го беше направила нямаше да и повярвам! По телефона като я питах защо тя ми каза "Нали ти казах" . Най-тъпото е че преди няколко дена ми казаха нещо много гадно! Преди да скъсаме тя идваше 1-2 дена с бившия си и приятелките и при мене и обръщаше повече внимание на него отколкото на мен набих си филма че иска да ме дразни и го прави нарочно .. Стана ми много тъпо. Така след няколко дена тя скъса с мен както казах по горе ! И ми казаха след това че някои ги видял да се целуват с бившия си! Аз се шокирах и сега искам да разбера кога е станало това . Докато сме ходили или след това ! ;хх Макар че тя ми каза искам да си останем приятели незнам как ще стане ако това е истина. Тя се подигра с мен излъга ме и още незнам причината за която скъса с мен и съм 100% сиг че не е "СВОБОДА" ! Казаха ми че ми е изневерила с бившия си ! И иска да сме приятели ! Надявам се това последното да е ЛЪЖА защото ако е истина ЩЕ ГИ САСИПЯ !!! Простоо толкова страдах за нея и сега тя да ми е причинила това просто ще откача .. ;хх Аз си набивам филма че е единствена че няма да немеря друга като нея и още испитвам нещо към нея ноо просто всичко е СУПЕР ГАДНО ОБЪРКАНО И СЛОЖНО ! Мерси че прочетохте този пост .. Ще се надявам за някои съвет какво да правя да си отмъстя да се опитам да се оправим да разбера дали е истина или лъжа или просто да душа наоколко и да разгадая всичко защото като не знаеш нищо ти е НАЙ-ГАДНО!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Абе човек, мислиш като 11-годишен. Вземи се стегни. Като тази е куха лейка, се дръж като мъж и продължи напред. Какви отмъщения, ровене за истина и прочие? Истината е мега простичка: Решила е, че си иска бившия, скъсала те е и се е върнала при него. Толкоз. Сега вместо да си намаляваш шансовете да си хванеш свястно момиче, плюейки целия женски народ, се вземи в ръце, пий една студена вода и я забрави. Какво си мислиш, че ще постигнеш като седнеш да и отмъщаваш? И как по-точно? Като няма чувства към теб, не можеш да я нараниш. Можеш да и смъкнеш мъъъникчко егото като види, че си я забравил за отрицателно време и ти е безразлична. Това е максималното и единственото полезно за теб.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Абе човек, мислиш като 11-годишен. Вземи се стегни. Като тази е куха лейка, се дръж като мъж и продължи напред. Какви отмъщения, ровене за истина и прочие? Истината е мега простичка: Решила е, че си иска бившия, скъсала те е и се е върнала при него. Толкоз. Сега вместо да си намаляваш шансовете да си хванеш свястно момиче, плюейки целия женски народ, се вземи в ръце, пий една студена вода и я забрави. Какво си мислиш, че ще постигнеш като седнеш да и отмъщаваш? И как по-точно? Като няма чувства към теб, не можеш да я нараниш. Можеш да и смъкнеш мъъъникчко егото като види, че си я забравил за отрицателно време и ти е безразлична. Това е максималното и единственото полезно за теб.
    Плюс 100 и ключ на темата
    Просто я забрави и не позволявай повече да те разиграва
    Съдбата си знае работата , ще намериш по-хубаво момиче след време

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от whoiammm Виж мнението
    Не очаквах да има толкова постове по тая тема .. Всички започнахте някакви да ме нападата и мислите че аз съм сгрешил някъде и аз съм си виновен за това което тя направи ! Както казах тя ми каза много неща на които аз повярвах. Връзката ни щеше да е малко трудна защото тя учи в моя град но живее в друг на 100 км от моя ! Но въпреки това аз исках да съм с нея и можех да го направяя ако не ме беше излъгала и до днес още незнам истината ! А това е най-гадното. Тя ми излиза с оправданието че искала СВОБОДА искала да е СВОБОДНА . Казах и да излезем ад поговорим само двамата да се опитаме да оправим нещата. Тя ми каза няма какво да говорим искам свобода. Питах я по телефона защо късаш кажи ми поне да знам тя ми каза. Вече ти казах! Даже не можа да ме погледне в очите и да ми каже. Искам да съм свободна за това късаме. Дори и да го беше направила нямаше да и повярвам! По телефона като я питах защо тя ми каза "Нали ти казах" . Най-тъпото е че преди няколко дена ми казаха нещо много гадно! Преди да скъсаме тя идваше 1-2 дена с бившия си и приятелките и при мене и обръщаше повече внимание на него отколкото на мен набих си филма че иска да ме дразни и го прави нарочно .. Стана ми много тъпо. Така след няколко дена тя скъса с мен както казах по горе ! И ми казаха след това че някои ги видял да се целуват с бившия си! Аз се шокирах и сега искам да разбера кога е станало това . Докато сме ходили или след това ! ;хх Макар че тя ми каза искам да си останем приятели незнам как ще стане ако това е истина. Тя се подигра с мен излъга ме и още незнам причината за която скъса с мен и съм 100% сиг че не е "СВОБОДА" ! Казаха ми че ми е изневерила с бившия си ! И иска да сме приятели ! Надявам се това последното да е ЛЪЖА защото ако е истина ЩЕ ГИ САСИПЯ !!! Простоо толкова страдах за нея и сега тя да ми е причинила това просто ще откача .. ;хх Аз си набивам филма че е единствена че няма да немеря друга като нея и още испитвам нещо към нея ноо просто всичко е СУПЕР ГАДНО ОБЪРКАНО И СЛОЖНО ! Мерси че прочетохте този пост .. Ще се надявам за някои съвет какво да правя да си отмъстя да се опитам да се оправим да разбера дали е истина или лъжа или просто да душа наоколко и да разгадая всичко защото като не знаеш нищо ти е НАЙ-ГАДНО!!!
    Ти така и не разбра няколко прости неща, после се чудиш защо всички трол-ват !

1. Това, че си попаднал на такава не значи, че всички момичета са такива и трябва да ги слагаш под общ знаменател ! Още по-малко да тръгнеш да се държиш като бесен турчин заради някаква к*рва !

2. За такава, на каквато си попаднал не си заслужава и грам да страдаш !

3. ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА !

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Точно.

Авторе, ходи се скрий някъде.
    Я недей да му казваш кво да прай ве

всички сте едни и същи ве само за ебане ставате

Фен
    StillShady сългасен съм с теб,а те нека си го отричат колкото искат,но си е факт ... а през тва време отрепките да си ги защитават колкото искат

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от raror Виж мнението
    хмм.. съгласен съм с теб. Нима не сте били на негово място? Нормално е. При мен беше същата ситуация, но краят не беш чак толкова лош...

/Иначе бързате веднага да го опреквате...
    Не, не съм била и никога няма да бъда. Ако някой ме подведе, ще бъде само и единствено по моя вина - заради МОЯТА грешна преценка. И никога няма да тръгна да обвинявам целия срещуположен пол. Това, че ти си го направил/а, не го прави нормално и/ли по-малко малоумно.

Естествено, че ще хейтваме, по дяволите. Не всички момичета са еднакви, не всички момчета са еднакви. Това, че вие не преценяте хората, си е лично ваш проблем.

Цитирай Първоначално написано от StillShady
    Това от баща ти по адрес на майка ти ли си го чул?
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-11-2012 на 20:26

Banned Мега фен
    всички сте еднакви !
    природата ви е такава

Цитирай Първоначално написано от StillShady Виж мнението
    И майка ти така каза, докато й е го слагах отзад.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стига толкова любезности.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си