- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички сте еднакви !
Е брао бе гейчета хахаа.. ловец тебе кво да те коментирам 10 годишно хлапе,само те съветвам като използваш думата свирка прибавяй и майкати там, че тя ги прави много добрекво да достигна тоя чачо тва ли ви е форумния герой ? то 95 % сте такива, още не е прочел темата и хейтва прост народ.. да чачо виж поне първо кой,потребител е създал темата а после пиши ХАХАХА жалкар
Последно редактирано от footballitsmylife : 05-10-2012 на 13:18
Ти си моят идол в живота.
nigga stole my bike
Видяхме, че не си я писал темата, успокой се. Дори все още недоумяваме, как сте два различни човека.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
NomNomNom нямаш проблем побъркано хипи : )
Аз предлагам просто всички да го игнорираме този, да не го мъчим и подхранваме още гащника .
![]()
Поне се посмях малко преди вечеря.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Явно си преживял разочарование и за това си настроен толкова крайно негативно- разбираемо е. Всеки, който е бил излъган по някакъв начин изпитва гняв, омраза дори злоба към дадения човек. Мислиш си, че вече всичко е свършило, че няма да обичаш повече, че този мъж или жена са били последната, "истинската любов", но това съвсем не е така. Никой не обича само веднъж, не се влюбва само веднъж. Не искам да оправдавам никого, не знам какво се е случило между вас, но само мога да ти кажа, че насила никаква любов не би могъл да вземеш, ако отсрещният не иска да ти я даде. Казвам го, защото знам какво е да боли, да се разкъсваш отвътре, да не можеш да си поемеш въздух и да плачеш от безсилие, че не можеш да промениш нещата. С мен едно момче постъпи по същия начин. Поигра си с мен, даваше ми красиви обещания и аз му вярвах безумно много. Вярвах му, защото сме малко по-големи на възраст и предполагах, че именно това ще бъде причината за сериозността на отношенията ни. Е, да, ама не! Всичко рухна в един момент, когато явно вече не му бях необходима и когато си беше взел това, което иска от мен. Още страдам, още се надявам и аз не знам на какво... Факт е, че никой няма право да се подиграва с чувствата на някого. Защо трябва да лъжеш един човек толкова долно? Да го караш да вярва, да се надява, да мечтае, а после да погубиш ей така всичко само защото си решил, че този човек не ти е необходим вече?
Вярвай ми(казвам го от опит) пак ще се влюбиш, пак ще обичаш, колкото и невероятно и невъзможно да ти звучи сега, но ще се случи, друг е въпроса дали вече ще се доверяваш толкова лесно. Съвет- не се доверявай преди да опознаеш човека. Предпази се от последващата болка.
Извинявам се за тирадата, но се надявам искрено да съм успяла да помогна на повече хора. Ако някой иска да сподели нещо може да ми пише![]()
Искам да преям и да си легна.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Научете се най - накрая да подбирате хората, с които излизате.
Не е луд този дето яде баницата, а този който му я дава... така, че не търсете вината в другите.
п.п. От два дни се веселя в тая тема.![]()
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Толкоз ли е яка, мен ме мързи да прочета ..
Първоначално написано от antifashionshit
footballismylife, искрено се забавлявах, докато ти четох глупавите коментари и нападки. БЛАГОДАРЯ ТИ <3
Не очаквах да има толкова постове по тая тема .. Всички започнахте някакви да ме нападата и мислите че аз съм сгрешил някъде и аз съм си виновен за това което тя направи ! Както казах тя ми каза много неща на които аз повярвах. Връзката ни щеше да е малко трудна защото тя учи в моя град но живее в друг на 100 км от моя ! Но въпреки това аз исках да съм с нея и можех да го направяя ако не ме беше излъгала и до днес още незнам истината ! А това е най-гадното. Тя ми излиза с оправданието че искала СВОБОДА искала да е СВОБОДНА . Казах и да излезем ад поговорим само двамата да се опитаме да оправим нещата. Тя ми каза няма какво да говорим искам свобода. Питах я по телефона защо късаш кажи ми поне да знам тя ми каза. Вече ти казах! Даже не можа да ме погледне в очите и да ми каже. Искам да съм свободна за това късаме. Дори и да го беше направила нямаше да и повярвам! По телефона като я питах защо тя ми каза "Нали ти казах" . Най-тъпото е че преди няколко дена ми казаха нещо много гадно! Преди да скъсаме тя идваше 1-2 дена с бившия си и приятелките и при мене и обръщаше повече внимание на него отколкото на мен набих си филма че иска да ме дразни и го прави нарочно ..Стана ми много тъпо. Така след няколко дена тя скъса с мен както казах по горе ! И ми казаха след това че някои ги видял да се целуват с бившия си! Аз се шокирах и сега искам да разбера кога е станало това . Докато сме ходили или след това ! ;хх Макар че тя ми каза искам да си останем приятели незнам как ще стане ако това е истина. Тя се подигра с мен излъга ме и още незнам причината за която скъса с мен и съм 100% сиг че не е "СВОБОДА" ! Казаха ми че ми е изневерила с бившия си ! И иска да сме приятели ! Надявам се това последното да е ЛЪЖА защото ако е истина ЩЕ ГИ САСИПЯ !!! Простоо толкова страдах за нея и сега тя да ми е причинила това просто ще откача .. ;хх Аз си набивам филма че е единствена че няма да немеря друга като нея и още испитвам нещо към нея ноо просто всичко е СУПЕР ГАДНО ОБЪРКАНО И СЛОЖНО ! Мерси че прочетохте този пост ..
Ще се надявам за някои съвет какво да правя да си отмъстя да се опитам да се оправим да разбера дали е истина или лъжа или просто да душа наоколко и да разгадая всичко защото като не знаеш нищо ти е НАЙ-ГАДНО!!!
Абе човек, мислиш като 11-годишен. Вземи се стегни. Като тази е куха лейка, се дръж като мъж и продължи напред. Какви отмъщения, ровене за истина и прочие? Истината е мега простичка: Решила е, че си иска бившия, скъсала те е и се е върнала при него. Толкоз. Сега вместо да си намаляваш шансовете да си хванеш свястно момиче, плюейки целия женски народ, се вземи в ръце, пий една студена вода и я забрави. Какво си мислиш, че ще постигнеш като седнеш да и отмъщаваш? И как по-точно? Като няма чувства към теб, не можеш да я нараниш. Можеш да и смъкнеш мъъъникчко егото като види, че си я забравил за отрицателно време и ти е безразлична. Това е максималното и единственото полезно за теб.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ти така и не разбра няколко прости неща, после се чудиш защо всички трол-ват !
1. Това, че си попаднал на такава не значи, че всички момичета са такива и трябва да ги слагаш под общ знаменател ! Още по-малко да тръгнеш да се държиш като бесен турчин заради някаква к*рва !
2. За такава, на каквато си попаднал не си заслужава и грам да страдаш !
3. ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА !
StillShady сългасен съм с теб,а те нека си го отричат колкото искат,но си е факт ... а през тва време отрепките да си ги защитават колкото искат![]()
Не, не съм била и никога няма да бъда. Ако някой ме подведе, ще бъде само и единствено по моя вина - заради МОЯТА грешна преценка. И никога няма да тръгна да обвинявам целия срещуположен пол. Това, че ти си го направил/а, не го прави нормално и/ли по-малко малоумно.
Естествено, че ще хейтваме, по дяволите. Не всички момичета са еднакви, не всички момчета са еднакви. Това, че вие не преценяте хората, си е лично ваш проблем.
Това от баща ти по адрес на майка ти ли си го чул?Първоначално написано от StillShady
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-11-2012 на 20:26
всички сте еднакви !
природата ви е такава![]()
Стига толкова любезности.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!