.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Харесва ми как произнася името ми, дори и да е в битов разговор.
    Абсолютно. Обожавам.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Не са противни, когато те погледнат с грейнал, влюбен поглед.
    Не. Наистина са ми противни. Бебе, патенце, пухчо и всички такива просто ме отвращават. Склонна съм само на мишо.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ами то всеки си има нещо, на което е склонен. И на тон, с който да се казва. На мен патенце, пиленце и тн. + всички видове бебета и бебсита ужасно не ми харесват. На други им харесва. "Мило" с лепкав тон е дразнещо, с нормален - нормално. Мишо не ме кефи никак. Всеки с предпочитанията си. Само че без значение кой как обича, тези неща са израз между двама влюбени и ми се струва доста грозно някой да ги нарича "противни", само защото на него не му допадат. Така, грубичко е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ами то всеки си има нещо, на което е склонен. И на тон, с който да се казва. На мен патенце, пиленце и тн. + всички видове бебета и бебсита ужасно не ми харесват. На други им харесва. "Мило" с лепкав тон е дразнещо, с нормален - нормално. Мишо не ме кефи никак. Всеки с предпочитанията си. Само че без значение кой как обича, тези неща са израз между двама влюбени и ми се струва доста грозно някой да ги нарича "противни", само защото на него не му допадат. Така, грубичко е.
    Хубаво, Мишо не те кефи никак, но не скочих, казвайки колко грубо е, че не го харесваш.
    Пак повтарям, грубо или не, патенце, мило и т.н. са ми противни.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Да де. Аз най-мирно си изказвам мнението, че не харесвам точно това умалително. Не ти казвам: "иу, противно е, лигаво и ми се обръщат червата като го чуя". Границата е мега тънка между изразяване на мнение и обида.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Умалителни имена от истинските, да. Като например Стела-Сиси, Виктор-Вики, Ивон-Иви, и т.н. Но зайо, меченце, миличко, и т.н. просто не ми харесват. Противни са ми.
    same.
    /10 букви /

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Не обичам умалителни имена.Дори мразя този,с който съм да ме нарича така,както е наричал бившата си.Разбира се ,понякога и аз бих казала нещо от рода на 'милоо' ,но като цяло не си падам по тия неща.
    Харесва ми само ,ако е някакво специфично и измислено в някакъв момент.
    Примерно ... гаджето ми вика 'мъфин' ,а един приятел 'принцесин' ...един друг 'мъниче' -тези си ми харесват.
    Последно редактирано от SuNsEt : 05-09-2012 на 19:04

Звучи ми прекалено лигаво, най-добре по име.

Супер фен Аватара на djipsito
    Обичам да се обръщат към мен по име, без съкращения и галени простотии. Кристияна. Толкова.
    Дори като ме викат да е пак - Кристияна, без да променят последната гласна, въпреки че последно време взеха да се обръщат към мен (или ако в разговора става дума за мен) с Кристияне.

"КристиАне днес донесе еди кво си."

Начина им на произношение звучи супер готино и ми харесва.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Тя ми вика с умалително, а нейното име е малко странно и въпреки, че си има умалително аз обичам да й казвам цялото.

Мега фен Аватара на Dagichka
    зайче, пиле, коте и тн. ги мразя, все пак тука да не е ферма. виж да му креснеш на мъжкото "говедооо" вече е друго :Д аз така наричам един приятел, а той мен - овцо :Д // иначе за влюбените, ако е нещо специално и с предистория за двамата, нямам против да си казват по различни начини, ама иначе не.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Не обичам изобщо. Лигави са ми всичките. Даже само най-най близките ми приятели и семейството ми използват умалително на името ми, всички останали си ме наричат с цяло име и така си ми харесва.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Понякога не ме дразнят, но само някои.Например ми се повръща от лигавото обръщение "бебе".
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Умалителни имена от истинските, да. Като например Стела-Сиси, Виктор-Вики, Ивон-Иви, и т.н. Но зайо, меченце, миличко, и т.н. просто не ми харесват. Противни са ми.
    +1.
    Само за "заьо" не съм съгласна. То ми е много сладко. <33

Супер фен Аватара на djipsito
    Да беше научила как се пише като ти е толкова сладко ;р
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Знам как се пише. Така ми е по сладко, пък!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си