- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против?
Да, на мен ми се е случвало и точно за това казах, че съм против. И не, че ще е за пръв или последен път да харесаш някого, който да не отговори на чувствата ти, но все пак си мисля, че е глупаво сам да влизаш в устата на лъва заради едното *бане. Това с временните тръпки на мен не ми допада. Не ми е в стила секс и чао. Достатъчна причина да не съм за подобен тип взаимоотношения.
Защо не ? ЗА!![]()
Последно редактирано от iwwo_ : 05-08-2012 на 16:11
Понякога се случва просто без да искаш, "просто секс" , без чувства само емоции и удоволствия ^^ Общо взето съм "за" стига да ми допадне момиче![]()
За. Имала съм такава "връзка" и никак не ми беше зле. Имах си свободата, получавах си секса и всичко си ми беше на шест. Приключи защото се скарахме с въпросният за нещо далечно от неангажиращата ни връзка. Но в момента имам стабилен мъж до себе си, който ме задоволява напълно и не бих се хванала пак с нещо подобно.
За! ^^
Да, често срещано е да се провокира нещо в другия, затова трябва да е с непознат (не първия срещнат) както не може да има приятелство м/у двата пола. : )
Е па и аз съм „за“, ама досега не ми се е случвало. :/![]()
Аз съм За, както се казва по-горе в коментарите, когато нямаш време за сериозна връзка и тн, е добре ...![]()
Ама естествено,че съм ЗА,твърдо при това!
*стига аз да не участвам...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Категорично ЗА съм, имала съм такива връзки, хубавото за мен е свободата, пълната свобода да правя каквото си искам без някой да ми търси сметки след това, като цяло неангажираността, такива връзки са ми присъщи и съм склонна на още.