.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Сега какво да правя...!?

Здравейте, някои могат да ме помнят с историята, която разказвах, може би миналата седмица. Тя гласеше, че харесвам едно момче, което познавам цяла вечност и е странно ако му пиша или ако го поканя да излезем на кафе. Сега аз си продължавам историята, защото много неща станаха и отново чакам отговори от вас. Благодаря Ви предварително.
    Та след това се видяхме много пъти в парковете - аз с мойта компания, той с неговата. Говорихме си, базикахме се.. обещахме си разни работи ( хаха за един базик) хаха.. След в понеделник(вчера) се видяхме в училище и се поздравихме, говорихме си малко пред стаята си, но нищо конкретно, празни приказки. И снощи реших да му пиша. Цяла вечер се базикахме, че днеска ще се мокрим. Че ще ме прибере като мокра кокошка. Беше забавно. Днеска само по една усмивка си разменихме, може би защото бяхме далеч един от друг, може би.. не знам! Та искам да попитам какво да правя сега?!

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Продължавай да подържаш разговора и искрата. И да има нещо между вас трябва време за тези неща. Не може понеже 2-3 пъти сте се засекли и на 4-тия да сте гаджета. Давай смело и спокойно. Каквото има да става, ще стане.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Съгласна съм с горния коментар. Бих добавила и да излизате заедно насаме, без компании и подобни.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си