- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За хората, които уж обичате, но нямате и представа какво се случва с тях.
Понеже съм върл фен на черните хроники, всеки ден излиза статия за самоубийство.
Предимно млади хора.
И винаги пише "Те недоумяват какво я е накарало да сложи край на живота си в неговия разцвет. През сълзи съседите разказват, че девойката е била много мила и учтива и също недоумяват каква може да е причината за самоубийството.".
При това не само за съседите, а и за семейството.
Има случаи, в които хората се самоубиват, защото вътрешно усещат, че не са за тази земя и че просто им е скучно да се живее вече,и искат да пробват, да видят какво има отвъд, но други хора освен себе си на това мнение не съм виждала.
Така, направо съм .. направо съм изумена. Ако искаш хората около теб да не се самоубиват, помогни им, по дяолите !?!?!?
Не разбирам как можеш да живееш всеки ден с този човек и да не усетиш, че зад този хепифейс седи тъжно човече.
Тъжно ми е, защото хората не се самоубиват от радост, а от мъка, дългове или религиозни бози. Което е абсолютно неоснователно.
И къде са близките им ? Къде са всички, които са загрижени?
Толкова млади момичета се самоубиха на по 12-25 тази година. Коя от любов, коя от друго.
Родителите какво правят - дават пари и някаква базисна комуникация. И си разлигавят децата и т.н., обаче не помагат читаво.
Примерно, с майка ми говорим и за интимният ми живот, но стане ли дума за смърт, религия и погребения, тя ми се тросва и напуска стаята.
А е длъжна да обсъжда тези неща, от чисто хуманно гледна точка, нали съм й дете.
Не, че е болка за умиране, ама някои хора умират.
Та, просто споделям възмущението си от незаинтересоваността на близките на самоубийците.
Поне като умират хората, да не се правят на страдащи, просто това може да се предотврати.
Съжалявам, че хейтя, май е от пмс-то, ама родителите, които отглеждат суицидни, са пълни катили/идиоти.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...