.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102

Hybrid View

Супер фен Аватара на shmatarok
    Омг. Как не си се усетила по-рано?
    Нито образование, нито работа, и к'во, по цял ден лежи у вас и играе на компютъра ли?

Казваш му, че връзката ви е изчерпана и искаш нещо повече от мързелив лентяй и плужек и го гониш да си търси друго жилище. Боже, боже, какви паразити има. :X

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Отвратително. Мъж да чака жена да му плаща сметките и да зависи финансово от нея, не защото така е заставен поради някакви причини и обстоятелства, а защото не искал да работи. Ей така, не иска. Ебаси лайното...Изобщо недей да търпиш такова нещо. Дали ще е изведнъж, дали постепенно - разкарай го. Няма за какво и за кога да отлагаш.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Лесно е да го зарежеш... Защо не се опиташ да го тласнеш в друга посока? Като например да спреш да му плащаш неговата сметка?

От друга страна, никво достойнство няма пича...

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    <<< Кажи му алтернативата - или почва работа, за да не ти виси повече на врата, или чао. >>> Ама нали не се шегуваш? Защото такъв мъж е... всичко друго, но не и мъж. Наистина, как ще издържа семеиството си така?!? Не казвам, че трябва да е единствената работеща фигура, а поне малко да помага. Наистина думата за такъв като него е търтей.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Голям фен
    Интересно.Женската солидарност винаги ми е правила впечатление почти колкото женската злоба.Как една не си представи обратната ситуация - ако той изкарваше достатъчно пари , за да ви прави скъпи подаръци и да не работите , вие дали бихте били мераклийки да се потите на нивата ? Аз лично никога не бих бил като него от срам момиче да ми плаща сметките , но пък има ако не месеци , то седмици , в които нищо не може да ме накара да седна на компютъра и да работя и ми е мързеливо.Ако не бях финансово обезпечен от страна на родителите ми , това значеше ли , че няма да ме каните да излизаме , защото не мога да си го позволя ?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Интересно.Женската солидарност винаги ми е правила впечатление почти колкото женската злоба.Как една не си представи обратната ситуация - ако той изкарваше достатъчно пари , за да ви прави скъпи подаръци и да не работите , вие дали бихте били мераклийки да се потите на нивата ? Аз лично никога не бих бил като него от срам момиче да ми плаща сметките , но пък има ако не месеци , то седмици , в които нищо не може да ме накара да седна на компютъра и да работя и ми е мързеливо.Ако не бях финансово обезпечен от страна на родителите ми , това значеше ли , че няма да ме каните да излизаме , защото не мога да си го позволя ?

Мило сладко същество, ОЧЕВАДНО Е, че ситуацията не е такава. Той не желае да работи никога. Мързела не е извинение.
    Аз съм за сметката да се дели. Ако единият чака винаги на готово - да го духа, никой не му е длъжен. Независимо дали е жена, или мъж. В случая мъжа го духа, защото е путка.
    Всъщност не е путка, а е хитър. Може да си вземе богата жена и да се кефи на живота.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Мило сладко същество, ОЧЕВАДНО Е, че ситуацията не е такава. Той не желае да работи никога. Мързела не е извинение.
    Аз съм за сметката да се дели. Ако единият чака винаги на готово - да го духа, никой не му е длъжен. Независимо дали е жена, или мъж. В случая мъжа го духа, защото е путка.
    Всъщност не е путка, а е хитър. Може да си вземе богата жена и да се кефи на живота.
    Хитър, но на дребно. Ако няма образование, не си търси работа и не работи на тая възраст, при положение, че няма откъде да вземе пари.. нищо не го оправдава. Най-лошото е жена да те издръжа. Убива самочувствието, а някои хора не биха го позволили никога, дори жената да иска.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Хитър, но на дребно. Ако няма образование, не си търси работа и не работи на тая възраст, при положение, че няма откъде да вземе пари.. нищо не го оправдава. Най-лошото е жена да те издръжа. Убива самочувствието, а някои хора не биха го позволили никога, дори жената да иска.

Ако щещ вярвай , когато брат ми сгази лука и му резнаха квитанциите преди години , курви го издържаха.Живееше бахти паразитното мързеливо съществуване - почти му завидях

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Както казах и по-горе - не оправдавам паразитните отношения при никакви, освен екстремни, обстоятелства.
    Да, аз не искам някой да ме издържа, да ми плаща сметките и да ми купува парцалки, докато си лежа на д-то по цял ден. Не се чувствам добре да искам пари от родителите си на тази възраст, какво остава да чакам парички за дрешки и кафенца от момчето до мен. И вярвам, че голяма част от момичетата на моята възраст разсъждават по този начин.
    Затова осъждам подобни прояви, както от момичета, така и от момчета. Не може да си здрав, прав, можещ млад човек и да лежиш на гърба на някого, било то гадже или родител. Самостоятелността е нещо, на което държа прекалено много, както у себе си, така и у хората около мен.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Както казах и по-горе - не оправдавам паразитните отношения при никакви, освен екстремни, обстоятелства.
    Да, аз не искам някой да ме издържа, да ми плаща сметките и да ми купува парцалки, докато си лежа на д-то по цял ден. Не се чувствам добре да искам пари от родителите си на тази възраст, какво остава да чакам парички за дрешки и кафенца от момчето до мен. И вярвам, че голяма част от момичетата на моята възраст разсъждават по този начин.
    Затова осъждам подобни прояви, както от момичета, така и от момчета. Не може да си здрав, прав, можещ млад човек и да лежиш на гърба на някого, било то гадже или родител. Самостоятелността е нещо, на което държа прекалено много, както у себе си, така и у хората около мен.
    Ахам. И аз мразя да искам пари от някого. То е ясно, че в повечето случаи накрая мъжа изкарва повече пари, но да седя по цял ден на гъза си и да не правя нищо? Аз да не съм нещо опразнена откъм цели и мозък? Ако ще приятелят ми да изкарва милиони, пак ще работя нещо. Най-малкото, за да се чувствам аз добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И вярвам, че голяма част от момичетата на моята възраст разсъждават по този начин.
    Че и по-малки от теб разсъждават по същия начин. Аз че съм на толкова години и ме е срам да поискам от родителите си 5 лева, става ми АДСКИ неудобно дори някой да ми подари един малък и незначителен подарък, какво ли пък остава ако някой трътльо ми дава пари да харча на поразия. Ужас. Дори и да се омъжа за богат човек, никога не бих си стояла вкъщи само защото съпружето ми има пачки - ще работя и аз.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Nakadah -ще огранича обажданията не знам как много ми е трудно
    TheBelieve-правилно!
    IseeDEADbodies -Лошото е ,че в началото не го разбрах
    DisappointedDreamer-Много си права ,не може да се разчита само на родителите
    Cold_Tearsss -Знам ,че няма бъдеще
    don't say anything. -съгласна съм !

Извинете ме за поста
    Последно редактирано от Elinaaa : 05-09-2012 на 07:57

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    С този човек нямаш бъдеще. Съвета ми е да се спасяваш.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    With all my respect.. К'ъв е тоя бездарник с който си се захванала ? Не ти трябват такива лентяи и готованци около тебе !!! Още по-малко пък за приятел и потенциален мъж след време !!!

shmatarok - Да по цял ден играе на компютъра,даже в домакинските задължения не ми помага

Goddess -той в началото ме лъжеше ,че работи но не му давали пари (когато още не бяхме на сериозно)
    ние сме от 4 години заедно и постепенно се разбра ,че ме е лъгал и даже няма намерение да почва

blaaablaaablaaa -как ще се шегувам за такова нещо мен даже ме беше срам да пиша за това
    не искам мнения от семейството си за приятел ,но този път исках да знам и тяхното мнение
    и те са го разбрали ,че няма да го бъде !
    Казаха ми по добре сама от колкото с него

Мега фен
    Град
    Earth...
    Много е трудно е просто оправдание. Ако има воля има и начин, а да не говориме и, че вие момичетата/жените сте много добри в манипулирането стига да го искате...

Nakadah -трябва да го хвана в крачка да направи нещо ,по-лесно ще е

Повече от фен Аватара на antineutral
    В случая единственото себеуважение, което можеш да спасиш, е твоето. Помисли над въпроса как си изтърпяла подобно отношение 4 години и защо все още го търпиш и какво смяташ, че ще спечелиш, ако продължавате така. Обикновено тези неща се изглаждат с опитване.

antineutral -нищо не печеля от тази връзка това ми е ясно

Повече от фен Аватара на antineutral
    Щом не печелиш - ножицата

Благодаря на всички ,че се отзовахте толкова бързо
    исках да чуя и чужда гледна точка , не само на хората около мен !
    Много ви Благодаря

Супер фен
    ти не му трябваш. ще си намери някоя друга, по-богата, която не да му плаща сметките, а да му купи кола и да го води по почивки.
    аз също търся такава. за кво да работим като има богати жени?

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Остави го да се оправя сам в живота - така ще си вземе поука - бутни го от гнездото, ако не полети, лошо за него.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

много сте прави ще действам вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си