- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не работи
Омг. Как не си се усетила по-рано?
Нито образование, нито работа, и к'во, по цял ден лежи у вас и играе на компютъра ли?
Казваш му, че връзката ви е изчерпана и искаш нещо повече от мързелив лентяй и плужек и го гониш да си търси друго жилище. Боже, боже, какви паразити има. :X
Отвратително. Мъж да чака жена да му плаща сметките и да зависи финансово от нея, не защото така е заставен поради някакви причини и обстоятелства, а защото не искал да работи. Ей така, не иска. Ебаси лайното...Изобщо недей да търпиш такова нещо. Дали ще е изведнъж, дали постепенно - разкарай го. Няма за какво и за кога да отлагаш.
Лесно е да го зарежеш... Защо не се опиташ да го тласнеш в друга посока? Като например да спреш да му плащаш неговата сметка?
От друга страна, никво достойнство няма пича...
<<< Кажи му алтернативата - или почва работа, за да не ти виси повече на врата, или чао. >>> Ама нали не се шегуваш? Защото такъв мъж е... всичко друго, но не и мъж. Наистина, как ще издържа семеиството си така?!? Не казвам, че трябва да е единствената работеща фигура, а поне малко да помага. Наистина думата за такъв като него е търтей.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Интересно.Женската солидарност винаги ми е правила впечатление почти колкото женската злоба.Как една не си представи обратната ситуация - ако той изкарваше достатъчно пари , за да ви прави скъпи подаръци и да не работите , вие дали бихте били мераклийки да се потите на нивата ? Аз лично никога не бих бил като него от срам момиче да ми плаща сметките , но пък има ако не месеци , то седмици , в които нищо не може да ме накара да седна на компютъра и да работя и ми е мързеливо.Ако не бях финансово обезпечен от страна на родителите ми , това значеше ли , че няма да ме каните да излизаме , защото не мога да си го позволя ?
Мило сладко същество, ОЧЕВАДНО Е, че ситуацията не е такава. Той не желае да работи никога. Мързела не е извинение.
Аз съм за сметката да се дели. Ако единият чака винаги на готово - да го духа, никой не му е длъжен. Независимо дали е жена, или мъж. В случая мъжа го духа, защото е путка.
Всъщност не е путка, а е хитър. Може да си вземе богата жена и да се кефи на живота.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хитър, но на дребно. Ако няма образование, не си търси работа и не работи на тая възраст, при положение, че няма откъде да вземе пари.. нищо не го оправдава. Най-лошото е жена да те издръжа. Убива самочувствието, а някои хора не биха го позволили никога, дори жената да иска.
Temet Nosce
벨야카
Както казах и по-горе - не оправдавам паразитните отношения при никакви, освен екстремни, обстоятелства.
Да, аз не искам някой да ме издържа, да ми плаща сметките и да ми купува парцалки, докато си лежа на д-то по цял ден. Не се чувствам добре да искам пари от родителите си на тази възраст, какво остава да чакам парички за дрешки и кафенца от момчето до мен. И вярвам, че голяма част от момичетата на моята възраст разсъждават по този начин.
Затова осъждам подобни прояви, както от момичета, така и от момчета. Не може да си здрав, прав, можещ млад човек и да лежиш на гърба на някого, било то гадже или родител. Самостоятелността е нещо, на което държа прекалено много, както у себе си, така и у хората около мен.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ахам. И аз мразя да искам пари от някого. То е ясно, че в повечето случаи накрая мъжа изкарва повече пари, но да седя по цял ден на гъза си и да не правя нищо? Аз да не съм нещо опразнена откъм цели и мозък? Ако ще приятелят ми да изкарва милиони, пак ще работя нещо. Най-малкото, за да се чувствам аз добре.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Че и по-малки от теб разсъждават по същия начин. Аз че съм на толкова години и ме е срам да поискам от родителите си 5 лева, става ми АДСКИ неудобно дори някой да ми подари един малък и незначителен подарък, какво ли пък остава ако някой трътльо ми дава пари да харча на поразия. Ужас. Дори и да се омъжа за богат човек, никога не бих си стояла вкъщи само защото съпружето ми има пачки - ще работя и аз.
Nakadah -ще огранича обажданията не знам как много ми е трудно
TheBelieve-правилно!
IseeDEADbodies -Лошото е ,че в началото не го разбрах
DisappointedDreamer-Много си права ,не може да се разчита само на родителите
Cold_Tearsss -Знам ,че няма бъдеще
don't say anything. -съгласна съм !
Извинете ме за поста
Последно редактирано от Elinaaa : 05-09-2012 на 07:57
С този човек нямаш бъдеще. Съвета ми е да се спасяваш.![]()
With all my respect.. К'ъв е тоя бездарник с който си се захванала ? Не ти трябват такива лентяи и готованци около тебе !!! Още по-малко пък за приятел и потенциален мъж след време !!!
shmatarok - Да по цял ден играе на компютъра,даже в домакинските задължения не ми помага
Goddess -той в началото ме лъжеше ,че работи но не му давали пари (когато още не бяхме на сериозно)
ние сме от 4 години заедно и постепенно се разбра ,че ме е лъгал и даже няма намерение да почва
blaaablaaablaaa -как ще се шегувам за такова нещо мен даже ме беше срам да пиша за това
не искам мнения от семейството си за приятел ,но този път исках да знам и тяхното мнение
и те са го разбрали ,че няма да го бъде !
Казаха ми по добре сама от колкото с него
Много е трудно е просто оправдание. Ако има воля има и начин, а да не говориме и, че вие момичетата/жените сте много добри в манипулирането стига да го искате...
Nakadah -трябва да го хвана в крачка да направи нещо ,по-лесно ще е
В случая единственото себеуважение, което можеш да спасиш, е твоето. Помисли над въпроса как си изтърпяла подобно отношение 4 години и защо все още го търпиш и какво смяташ, че ще спечелиш, ако продължавате така. Обикновено тези неща се изглаждат с опитване.
antineutral -нищо не печеля от тази връзка това ми е ясно
Благодаря на всички ,че се отзовахте толкова бързо
исках да чуя и чужда гледна точка , не само на хората около мен !
Много ви Благодаря
ти не му трябваш. ще си намери някоя друга, по-богата, която не да му плаща сметките, а да му купи кола и да го води по почивки.
аз също търся такава. за кво да работим като има богати жени?
Остави го да се оправя сам в живота - така ще си вземе поука - бутни го от гнездото, ако не полети, лошо за него.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))