- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпросченценце :)
Скъсах с приятелката си преди 3 месеца. Ходя си по други момичета, правя си секс, нямам ни'кви проблеми ама ми е някак гадно, а и ще живеем заедно в чужбина 4 месеца ( което се надявам да мога да поправя). Тя си има нов "приятел", който аз естествено не харесвам, и бил заритал. Но, въпросчето ми е: има ли хора който са имали дълги връзки, и са се разделили? Колко време ти трябва за да забравиш всички тези неща? Ще ми олекне ли, ако ошамаря приятеля й ?
Извинявам се че е тъпа темата, но просто вече не зная какво да правя, и наистина се чувствам, някак кофти![]()
Последно редактирано от CardArt : 05-17-2012 на 09:47
Почти три години бяхме заедно, разделихме се, след това заживяхме заедно, новия и приятел беше пич.
На мен лично около месец ми трябваше за да се оправя след раздялата. Няма да ти стане по добре ако Ошамариш приятеля и. Едно щото той не е причина за твоето състояние и две защото не ти е виновен че ти си се разделил с нея. Глупаво е изобщо да си помислиш такива неща. Все едно новия да дойде да те ошамари тебе.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не исках да давам много информация за него. Но след като явно трябва:
Той си я зарибяваше много време и ме правеше на г*з пред нея, той е причината поради която се разделихме а по-гадното е, че съм сядал с него на маса, приятели това-онова. А аз й простих 1 изневяра и просто когато го направи отново, и то със него ... откачам.
Със сигурност няма да ти олекне ако се занимаваш с новия й.
Лично аз не съм забравила и до сега сериозните си връзки, нито момчетата в тях и не се и опитвам да ги забравя.
Моя начин да ги "преодолея" е просто да ги приемам за нещо минало и приключило.
С времето се научих да ги възприемам само като познати, НО преди този период е важно да не се занимаваш с нея дълго време .. нали знаеш: Далече от очите, далече от сърцето ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз бих ги ошамарил и двамата.. Тя 2 пъти повече заслужава... ама на време още в началото докато ти е кръшкала.... Ся на тоя етап обаче изобщо нямаше да се занимавам нито с нея нито с него... Ама чудно майна тя те прави на луд ти чак теми пускаш.... Заебавай и толкова.. А тоя нейния приятел ако се опитва пак да те прави на "гъз" дет викаш ти.. Без никви ядове можеше да му вкараш шамарите.. Аз поне така щях да направя
Ъм.. не разбирам.
Пича се лигави пред нея и те прави на маймуна и ти си тръгваш, докато тя няма нищо против? Ако е така - ти си кривото колело. Няма кво да се сърдиш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ей бой му е майката. Или стой далеч от нея или го наритай и пак стой далеч.
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Не им обръщай внимание. Ходиш по момичета, живееш си живота, продължил си напред, какво друго искаш?
Когато в една връзка се намеси трети той е виновен пред собствената си съвест, но е и заради решението на другия. Или иначе казано, ако някой започне да се държи зле с мъжа ми в мое присъствия или да ме сваля, или каквото и да е, просто ще е една от най-тежките му грешки в преценката. Мацката е имала право на избор и го е направила. От тук натам как ще се стече живота й след теб, не ти влиза в работата. Колко време ще ти е нужно е съвсем отделен въпрос, защото при всеки това е индивидуално. Може да е седмица, месец, шест, но едно е сигурно - ще мине. Колкото повече обаче дълбаеш в историята, толкова повече време ще ти отнеме. Сам си отговори на въпроса какво да правиш.
Абе пич няма никакъв смисъл да живееш с нея. Аз след една дълга връзка не можах да я забравя 2 години, ако живеех с нея щях да се гръмна. Не си причинявай това да живееш с нея и да имаш възможността да търпиш маймунджулъците на новия. Имай достойнство и не сядай на една маса с него.
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не знам колко време ще ти трябва да е забравиш.....
И аз се разделих с моят приятел скоро след 4 годишна връзка
Според мен не се връщай назад !
Продължавай напред и със сигурност ще срещнеш по -добра!