- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не работи
Здравейте !
Доста се чудех дали да пиша и накрая се реших.
Приятелят ми е на 26 години и не иска да почва работа !
Като излезем някъде или отидем на почивка аз плащам и тн... разбирате ме идва ми малко в повече.
Почти всеки ден е у нас,много ми е трудно да издържам още 1 човек
Обичам го ,но не знам как да постъпя ?
Говорили сме на тази тема много пъти и отговора е:
- не искам
Кажете този човек как ще издържа семейство след време?
Доста взех да се замислям за нашата връзка
Аз не бих останала с човек без амбиции и капка мъжко его.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Безполезен търтей. Защо изобщо го търпиш? Разбирам да е в някакво временно затруднение и да не може да си намери работа за момента, но усилено да търси такава, окей. Ама да живее на твой гръб и да се тръшка, че не му се работи?! Жалка работа.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не знам как да постъпя...
Всички около мен реагират по същият начин като вас!
Искам и аз се почуствам жена като излезем на мен ми става срамно ,че аз плащам сметката
Не казвам,че искам някой богат и да ми прави подаръци,искам нормално момче което да работи и да е по -самостоятелен...
Много съм объркана!
Свикнала съм с него ,а от друга страна не издържам вече
Защо изобщо трябва да издържаш или търпиш нещото?! Какво означава "не искам да работя"от мъж на 26 години?!Вече и 14-годишните изкарват пари. Разкарай го! Това е смешно просто.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Защо не иска да работи? Притискала ли си го до стената?
Не че има значение. Направи си услуга и не се занимавай с безперспективен готованец.
Той е свикнал всичко на готово да му се поднася
Може би неговите родители имат вина ,че така са го научили
Ще свикнеш и без него. Късай го. Такъв не ти трябва.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Да само средно
Той,ако учеше поне щеше да му е оправдание
Моме, любовта е сляпа, но чак толкова...
Изобщо не ти трябва този. На 26 години ще ми седи и ще разчита на гаджето си да го издържа... щото него го мързи. Хич не ти трябва да се занимаваш с човек без амбиции и самоуважение.
Как да му кажеш? Ами нещо от рода на: "Не мога и не искам да съм вече с теб, защото ти си ..." и му обясняваш това което обясни и на нас по-горе...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз не мога да си представя МЪЖ, който ще се остави доброволно жена да го издържа.
Лично аз не бих се занимавала с подобен човек.
И спря да се върти за миг земята..
Какво "семейство след време"? След колко време още? Той е на 26, хората на тази възраст за деца мислят, нашият НЕ ИСКА да работи и чака на гаджето си да му плаща сметките. Не бих оправдала подобно поведение у жена, още по-малко у мъж.
Срам те е да плащаш? Няма нищо срамно в това. Срамното в случая е да се примиряваш с този безделник и да го носиш на гърба си.
Обирай си крушите докато е време.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
И приятелите ми казаха същото докато е време да се отдръпвам от него
+1
И моят мъж е на 26, но поне има амбицията след като си вземе и последните изпити от настоящата му и последна сесия пак да си намери работа. Мъж без амбиции е по безполезно и от употребената салфетка ... За такъв да не ти пука грам, ако щеш и по скайпа и по тела го зарежи, но го разкарай час по скоро.
ledenakrasota : В момента просто те е страх и те гложди вътрешното объркване.
Май така се получава
Затова направи каквото ти казах с темата. Прочети я все едно друг я е писал и дай воля на емоциите си- възмущение, яд е т.н.
На ясна глава по-лесно и трезво се взимат решения, а не под ефект на емоцията.Избистри си нещата. Не е трудно. Лесно е.
Не си парцал, а едно прекрасно същество. Ако човекът до теб те обича, няма да допусне да се чувстваш по този начин.![]()
Омг. Как не си се усетила по-рано?
Нито образование, нито работа, и к'во, по цял ден лежи у вас и играе на компютъра ли?
Казваш му, че връзката ви е изчерпана и искаш нещо повече от мързелив лентяй и плужек и го гониш да си търси друго жилище. Боже, боже, какви паразити има. :X
Отвратително. Мъж да чака жена да му плаща сметките и да зависи финансово от нея, не защото така е заставен поради някакви причини и обстоятелства, а защото не искал да работи. Ей така, не иска. Ебаси лайното...Изобщо недей да търпиш такова нещо. Дали ще е изведнъж, дали постепенно - разкарай го. Няма за какво и за кога да отлагаш.