- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не работи
Както казах и по-горе - не оправдавам паразитните отношения при никакви, освен екстремни, обстоятелства.
Да, аз не искам някой да ме издържа, да ми плаща сметките и да ми купува парцалки, докато си лежа на д-то по цял ден. Не се чувствам добре да искам пари от родителите си на тази възраст, какво остава да чакам парички за дрешки и кафенца от момчето до мен. И вярвам, че голяма част от момичетата на моята възраст разсъждават по този начин.
Затова осъждам подобни прояви, както от момичета, така и от момчета. Не може да си здрав, прав, можещ млад човек и да лежиш на гърба на някого, било то гадже или родител. Самостоятелността е нещо, на което държа прекалено много, както у себе си, така и у хората около мен.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ахам. И аз мразя да искам пари от някого. То е ясно, че в повечето случаи накрая мъжа изкарва повече пари, но да седя по цял ден на гъза си и да не правя нищо? Аз да не съм нещо опразнена откъм цели и мозък? Ако ще приятелят ми да изкарва милиони, пак ще работя нещо. Най-малкото, за да се чувствам аз добре.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Че и по-малки от теб разсъждават по същия начин. Аз че съм на толкова години и ме е срам да поискам от родителите си 5 лева, става ми АДСКИ неудобно дори някой да ми подари един малък и незначителен подарък, какво ли пък остава ако някой трътльо ми дава пари да харча на поразия. Ужас. Дори и да се омъжа за богат човек, никога не бих си стояла вкъщи само защото съпружето ми има пачки - ще работя и аз.
Nakadah -ще огранича обажданията не знам как много ми е трудно
TheBelieve-правилно!
IseeDEADbodies -Лошото е ,че в началото не го разбрах
DisappointedDreamer-Много си права ,не може да се разчита само на родителите
Cold_Tearsss -Знам ,че няма бъдеще
don't say anything. -съгласна съм !
Извинете ме за поста
Последно редактирано от Elinaaa : 05-09-2012 на 07:57