.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 102

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Интересно.Женската солидарност винаги ми е правила впечатление почти колкото женската злоба.Как една не си представи обратната ситуация - ако той изкарваше достатъчно пари , за да ви прави скъпи подаръци и да не работите , вие дали бихте били мераклийки да се потите на нивата ? Аз лично никога не бих бил като него от срам момиче да ми плаща сметките , но пък има ако не месеци , то седмици , в които нищо не може да ме накара да седна на компютъра и да работя и ми е мързеливо.Ако не бях финансово обезпечен от страна на родителите ми , това значеше ли , че няма да ме каните да излизаме , защото не мога да си го позволя ?
    Както казах и по-горе - не оправдавам паразитните отношения при никакви, освен екстремни, обстоятелства.
    Да, аз не искам някой да ме издържа, да ми плаща сметките и да ми купува парцалки, докато си лежа на д-то по цял ден. Не се чувствам добре да искам пари от родителите си на тази възраст, какво остава да чакам парички за дрешки и кафенца от момчето до мен. И вярвам, че голяма част от момичетата на моята възраст разсъждават по този начин.
    Затова осъждам подобни прояви, както от момичета, така и от момчета. Не може да си здрав, прав, можещ млад човек и да лежиш на гърба на някого, било то гадже или родител. Самостоятелността е нещо, на което държа прекалено много, както у себе си, така и у хората около мен.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Както казах и по-горе - не оправдавам паразитните отношения при никакви, освен екстремни, обстоятелства.
    Да, аз не искам някой да ме издържа, да ми плаща сметките и да ми купува парцалки, докато си лежа на д-то по цял ден. Не се чувствам добре да искам пари от родителите си на тази възраст, какво остава да чакам парички за дрешки и кафенца от момчето до мен. И вярвам, че голяма част от момичетата на моята възраст разсъждават по този начин.
    Затова осъждам подобни прояви, както от момичета, така и от момчета. Не може да си здрав, прав, можещ млад човек и да лежиш на гърба на някого, било то гадже или родител. Самостоятелността е нещо, на което държа прекалено много, както у себе си, така и у хората около мен.
    Ахам. И аз мразя да искам пари от някого. То е ясно, че в повечето случаи накрая мъжа изкарва повече пари, но да седя по цял ден на гъза си и да не правя нищо? Аз да не съм нещо опразнена откъм цели и мозък? Ако ще приятелят ми да изкарва милиони, пак ще работя нещо. Най-малкото, за да се чувствам аз добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И вярвам, че голяма част от момичетата на моята възраст разсъждават по този начин.
    Че и по-малки от теб разсъждават по същия начин. Аз че съм на толкова години и ме е срам да поискам от родителите си 5 лева, става ми АДСКИ неудобно дори някой да ми подари един малък и незначителен подарък, какво ли пък остава ако някой трътльо ми дава пари да харча на поразия. Ужас. Дори и да се омъжа за богат човек, никога не бих си стояла вкъщи само защото съпружето ми има пачки - ще работя и аз.

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Nakadah -ще огранича обажданията не знам как много ми е трудно
    TheBelieve-правилно!
    IseeDEADbodies -Лошото е ,че в началото не го разбрах
    DisappointedDreamer-Много си права ,не може да се разчита само на родителите
    Cold_Tearsss -Знам ,че няма бъдеще
    don't say anything. -съгласна съм !

Извинете ме за поста
    Последно редактирано от Elinaaa : 05-09-2012 на 07:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си