- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той не работи
Мацка изобщо не трябва да се притесняваш за това как да го разкараш.Давай директно .Този няма бъдеще,няма амбиции,няма цел в живота, едва ли ти си така и искаш човека до теб да е такъв.Махай го от главата си ,че да не си създаваш повече главоболия.То бива любов ,любов ама имам чувството ,че вече се възползва от тебе .Ще видиш,че като се разделите колко ще ти е леко,ще срещнеш човек ,който наистина ще го е грижа за тебе ;]]
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Бях много ясна и сериозна!
Стана му много криво ...
Мисля,че беше до тук
Евала, повярвай ще срещнеш човек който ще го е грижа за теб и взаимно ще си помагате в живота и ще се наслаждавате на всеки един миг заедно! Добра стъпка направи , че го заряза. Успех и умната момиче(hug)
И аз мисля ,че вече всичко ще е по-различно
Благодаря на всички за куража !
Сега още не мога да осъзная че вече няма да сме заедно ,но ще излизам повече и няма да мисля за него
Не сме се чували от последният път!
Не ми липсва ,излизам и се чувствам добре![]()
има вариант да те използва и ако примерно нямаше работа нямаше да е с теб щот така няма кой да му прави кефа а той да и седи с краката на масата....хвани му бий шута този няма амбиции за малко...другият вариант е да поговориш с него и да му обясниш че ти идва в повече и да хване да си намери работа че не може така той е мъжът и тнн....
аа вие сте се разделили пх че съм и аз![]()
евала че си го разкарала!
Браво на тебе мацко!!! Е това е силната жена - живее си живота както си иска и не се занимава с лентяй и боклуци! Дано скоро да откриеш човека за теб, такъв които те заслужава, уважава и обича такава каквато си!
DragonLady
Goddess
Сега имам нужда от подкрепа в началото ....
Благодаря ви!!!
и аз мога да те подкрепям .... в самотните нощи :Р
то густо, то пусто
Браво за решението! Бъди твърда и занапред не допускай подобни мекотели да ти дишат от въздуха![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Любовта си е любов.паразита-паразит.Задай си въпроса защо обичаш този човек и с какво той е наистина ценен за теб.
Защото хора като него,живеят на нечий гръб докато са живи.От това,което описа като "съвместен" живот с него,си представих мекотело,влачещо се като сопол,закачило се безвъзвратно за десния ти ръкав и завързало единия си крак за хладилника ти...
Има негови работи у нас
поисках да му го върна и отговора беше -Какъв ти е зора
Как да разбирам това?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Разбирай го, че той си мисли, че като има негови вещи у вас, му е някакъв залог, че има повод отново да се видите/да дойде до вас и явно още си въобразява, че има надежда. Егати смотльото. Събери му всичко, което има, дай го на някой негов приятел, ако той продължава да се прави на ударен. И накрая наистина ги изхвърли...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Доста жалка картинка. Не ти трябва такъв човек. Такива мързели често се срещат и определено не би могъл нищо да ти предложи, камо ли да имаш някакво бъдеще в такава връзка.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3