.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Unhappy Пропадам... Помогнете ми..

Здравейте, от скоро имам връзка със едно момиче от месец и 1 седмица,, но нещана не вървят много добре, Неспирам да страдам, да плача, да тъгувам за нея когато, тя, не е до мен.. Просто ситуацията е много зле при мене.. Тя разбира, че е обичам, че съм плакал, че страдам.. Все когато се сетя за нея и просто пропадам със секи изминал ден. Казах си, че няма да се влюбвам повече така, казах си го аз един ден но ето, съдбата какво реши, Тя ми е най големия успех, най голямата тръпка, най голямото нещо което съм имал аз.. Немога да е забравя, просто не се виждам без нея.. Сичко стана много сложно, ... Вчера решихме, да си дадем време и да видим какво ще стане .. Искам да се оправят работите, по най-бързия начин .. но знам, че неможе, всичко със времето си ! .. Обичам е СТРАШНО много .. сичко ще направя за да сме заедно.. Нйкога съм нямал такава връзка, обичал съм, наранявал съм, наранявали са ме, но толкова много неможе да бъде.. Имаме връзка от месец и седмица - две, а нито единпат несме се Целунали ! и прегърнали ! Тя бяга от мене, разговаряли сме на тази тема, говорили сме ..говорили сме много пъти. Вчета мисля, че тя ми каза цялата истина .. Много съм ревнувал.. Това ми е било болест и за това тя бягала от мене "Що за изречение, нали ?" Не е карам на сила да ме обича, не е карам на сила да подържаме връзка. Тя ми е най - големия успех който съм имал до сега .. Какво да направя за да се почуствамваме двамата по добре.. Неискам всичко да свършва межуд нас, Няма да е лошо да ме посъветвате, Благодаря ви все пак, за оттделеното време и се извинявам за пропуснатите грешки.

Ами имате проблеми защото сигурно ревнуваш много... Щом я обичаш толкова имай й повече доверие. И не можах да разбера, сега заедно ли сте или не? ;Д

Супер фен Аватара на shmatarok
    Dafuq???? На колко сте?

За какъв успех да говорим при "връзката", която имате?
    Дръж се като мъж, стига си хленчил. Ако се държиш толко тъпо и пред нея, нищо чудно да си я стреснал. И какво ревнуваш? Мале, обсебваща история...
    "Ходите" от около месец, а пък вече я обичаш, плачеш и страдаш. Божееееееее.

Вземи се в ръце и започни да мислиш малко по-зряло. С рев и тръшкане не става, а да не говорим, че си момче и такова поведение хич не трябва да ти е присъщо.

Съгласна съм със шматарок ;D + това как така пропадаш? Любовта трябва да е извор на хубави чувства, позитивизъм особено в началото... ти от 1 месец и вече "пропадаш"

'shmatarok' Ти си изкючително прав .. опитвам се, да се изкача нагоре по стълбичката, но нещо ме яде от вътре, и ме кара да пропадам .. 'cannibal' заедно сме, но си дадохме малко време да видим какво ще стане ...

ами мисля че няма да се получи щом още от началото имате проблеми.. аз с бившия ми първата половин година всичко беше като в приказка, после чак започнаха да изникват някои "проблеми"
    а иначе от преди да тръгнете от колко време се познавахте?

Мисля, че 3-4 месеца ...

В такъв случай може би единственото, което ще подобри отношенията между вас е да поработиш върху ревността си. Ако момичето е наистина свястно не би ти изневерила, няма какво да се притесняваш.

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    bahti pederas4eto hahah

Цитирай Първоначално написано от Muaythaifighter Виж мнението
    bahti pederas4eto hahah
    Хаха, смешен си спри да се излагаш !

Ти си задущаващ. Твоето нездраво обсебване, което ти мислиш, че е любов, я плаши и тя се дърпа.
    Спри да се държиш като ненормалник, не я дръж здраво в ръцете си (образно казано), бъди по-ларж, по-спокойно го раздавай. Тя не се чувства Ок да усеща, че си вкопчен в нея, че си зависим и т.н.
    Отделно едва ли й толкова много ти се кефи, щом поне целувка не ти е дала за този месец, но ти давам гаранция, че нещата между вас по-скоро не вървят заради твоето обсебващо и напористо поведение...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от AliBAbu Виж мнението
    Здравейте, от скоро имам връзка със едно момиче от месец и 1 седмица,, но нещана не вървят много добре.... Имаме връзка от месец и седмица - две, А НИТО ЕДИН ПЪТ НЕ СМЕ СЕ ЦЕЛУНАЛИ И ПРЕГЪРНАЛИ! Тя бяга от мене....
    Аз ли нещо не схванах... ходите от месец, а не сте се целували и прегръщали? Как е възможно т'ва. : |

Голям фен Аватара на N1ksun
    Ти мъж ли си бе ?? Само 1 ще ти кажа , продължаваш ли по същия начин ще и видиш гърба 200 % ! Помни го, и си прави сметката .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Цитирай Първоначално написано от BarcaGirl17 Виж мнението
    Аз ли нещо не схванах... ходите от месец, а не сте се целували и прегръщали? Как е възможно т'ва. : |
    Има момичета , които го смятат за прибързване това ... но аз лично ги смятам за недорасли ( моя си гледна точка )
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AliBAbu Виж мнението
    'shmatarok' Ти си изкючително прав .. опитвам се, да се изкача нагоре по стълбичката, но нещо ме яде от вътре, и ме кара да пропадам .. 'cannibal' заедно сме, но си дадохме малко време да видим какво ще стане ...
    Ох, това с времето като го чуя и ми се повдига, ако питате защо - може и сами да си го обясните

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Ти мъж ли си бе ?? Само 1 ще ти кажа , продължаваш ли по същия начин ще и видиш гърба 200 % ! Помни го, и си прави сметката .
    +1. Хленчещите момченца са много грозна гледка. Мъжете трябва да са сдържани, особено пред приятелките си! А не те да плачат, а момичетата да ги успокояват- супер тъпо. Стегни се малко, ако искаш да не те резне
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Фен
    бате ти зле ли си ... не треа да ти ПУКА

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    На колко сте?

Супер фен Аватара на fenasf
    Бих ти казал, че си глупав, ама това изобщо не изчерпва нещата...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от fenasf Виж мнението
    Бих ти казал, че си глупав, ама това изобщо не изчерпва нещата...
    Всеки безнадеждно влюбен е глупав. Явно е доста малък и това му е първото влюбване.

Авторе, вземи се в ръце. На колко си? 13-14г.? Самозабравяш се, а това не е добре нито за теб, нито за околните.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    ? Самозабравяш се, а това не е добре нито за теб, нито за околните.
    То и мечето така , ама някой пита ли го ;( .

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Какъв успех, каква тръпка, каква любов, какви пет лева? Разбирам, да не е всичко мед и масло, ама това чак си е прекалено. Не сте се целували, не сте се прегръщали, а уж ходите от, кажи речи, месец и половина?! И за каква ревност трябва да иде реч, че да се получават такива проблеми. И се вземи в ръце! Как така пропадаш, ревеш, тръшкаш и т.н., при условие, че е супер рано да се говори за ЛЮБОВ в истинския смисъл на думата. Още повече, че си момче и това държание не е присъщо за тебе. И да не забравим, че точно заради това си държание - обсебващо и потискащо, можеш да я загубиш. Дай й да диша, не я ревнувай, имай й малко повечко доверие.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    То и мечето така , ама някой пита ли го ;( .
    На мечо му е много добре.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Авторе, като гледам си писал, че си на 17. Честно казано ако аз така безумно се чувствах, щях да избягам от тази връзка. Ходите отскоро, не сте се целували, тя те отблъсква заради ревност. Не звучи ли нереалистично. Голямо момче си помисли добре с главата, ама с горната. Влюбването не е плач, нито нещастие, нито трагедия, а щастие и хубави моменти. Разбира се не липсват и моменти, в които има проблеми, но от твоето описание аз виждам само проблемите. Къде тук е любовта, къде тук е разбирането. Защо не сте се целували, какво чакате още? Лично на мен ми се струва, че си обсебен в лошия смисъл на думата. Помисли добре за тези неща.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    така все едно слушам некой мюсюлманин...
    то густо, то пусто

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си