Ох, хора при мен има развитие... След едномесечен застой и некомуникация бившия ми напомни за себе си, както преди година и половина като се разделихме.Не ми пишеше месец ли по-малко и накрая почна да ме омайва с обещания, които обаче явно са пълни лъжи.Написа ми: "нямам търпение да мине времето , което трябва да си дадем , за да бъдем приятели.Пиша ти го защото мисля, че това ще намали болката а и е по-добре да е написано отколкото да не е, затова го написах"- какви са тия нелогизми , бе? ужас, тръшнах се на леглото с валериани и валидоли и солидно количество цигари...Пак го прави- след раздяла, минава се малко време, той осъзнава кво е имал и се връща.Ами не му отговорих.Няма и да го направя.Казах на другото момче.То тръгна от тях, до нас е бягал,а на въпроса защо? , той отговори - защото имаш нужда от мен...И единственото което правеше е да ме гушка. Беше много хубаво- нямаше бивши светове- само пеперудки..И му казах на това новото момче: сега разбираш ли за какво ми трябва време- той каза, аз искам да ти го дам, не се притеснявай от нищо...
Според вас- бившия - какви са тези факсове които получава....Миналата година беше лесно, защото се разделихме като пичове и поддържахме контакти, но явно сега знае , че няма да е толкова лесно след този панаир, който е направил и почва съвсем леко да обработва почвата..Няма да му отговоря..