- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как може да разбереш дали си сирак?
Познати твърдят, че един от приятелите ми е сирак. Това се чува из града, като стане на въпрос за него. Той се притеснява, дори се е опитал да каже на родителите си, че са му казали, че е сирак. Но майка му е реагирала остро: "Щом мислиш, че си сирак, напускай и си заминавай". Това малко ме кара да, мисля че наистина е сирак? И все пак споделете с какво да му помогна как да разбере дали е сирак, без да разбират техните, защото го виждам от доста време насам е много депресиран...
Нямам химикалка!
Не. Не е сирак. Сирак е човек без родители, а приятелят ти си има родители.
+Това е семеен проблем. Не се мешай.
А и, какво значение има? След като родителите му са го гледали цял живот и го обичат и ще продължават да го обичат? Не мисля, че трябва да се депресира дори ако е осиновен.
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
Тая майка заслужава един сериозен бой. Няма как да разбереш и не се мешай. Можеш само да стоиш до него и да го изслушваш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Мерси много, а как да разбере дали е осиновен, защото иска да му обяснявам. Пък аз незнам какво да му кажа..
Нямам химикалка!
Носи ли имената на баща си, този с който живее вкъщи?
(ако бащата не е бил съгласен може и да е с името на майка си??)
Приятелят ми се казва Ивайло Димитров Тодоров а баща му е Георги Димитров Тодоров и майка му е Ивета Димитрова Тодорова ? Не може ли да се провери с акт на раждане и т.н. ?
Нямам химикалка!
Добре, не разбирам защо трябва да разбира и ти да питаш и разпитваш? смисъл да, негово право си е, но да седне да говори с родителите си или с други роднини, а не да правите глупости зад гърба им. Тази тема е болезнена за всяко семейство и всеки родител.На колко е години момчето?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
на 18, ама иска да разбере със сигурност, но без да знаят техните и го е страх да пита роднини..
Нямам химикалка!
е, няма страх, не страх. По-добре да научи от тях. А и за какво му е да разбира?! Щом има 18 мисля, че може да отиде не в родилното, ами как се наричаше там мястото, където записват децата (ЕГН, дата на раждане, родилите и т.н). Е там може да му кажат, поне така мисля.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
хубаво ще е поне на мен да кажете, а аз вече ще реша дали да му споделя как да разбере дали е осиновен![]()
Нямам химикалка!
Еми казвам ти, че ако и ти имаш 18, мисля, че там можеш да отидеш и да питаш, но не знам дали дават такава информация.
Ако се намери някой да обясни малко по подробно, все пак мерси Ники![]()
Нямам химикалка!
Гледай си твоя живот, бе....
Постави се на негово място и той така да те проучва.. а що за родители са тия, които не могат да кажат истината на 18-годишното си дете???
Много тъпа реакция от страна на майката. Вместо да се ядосва и да казва подобни работи, просто можеше да седне и да поговори с детето си. Не знам какъв е начина, но би трябвало да има. Освен да се консултирате с някой от районното, не знам. Или с някой друг, който знае за тия неща.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Mи нещо не се връзва. Да не е няк'ва пързалка темата?
Ако бащата е Георги, бащиноте име трябва да е Георгиев. Как стана Димитров? И осиновен да е, пак Димитров ще е.Да не говорим, че и майката, и бащата и те са със същото бащино. Не че е невъзможно и двамата дядовци да се казват Димитър, ама все пак.
Ако пък не е пързалка, просто не се меси. 18 годишен човек си има достатъчно акъл да се справи сам, да пита техните,ако не - да разучи и от другаде.
Е предполагам както при мен майката взема имената на бащата и така с децата. Еми той иска мноого да разбере дали е осиновен, а знае че по тази тема не може да говори с техните....![]()
Нямам химикалка!
Еми техните не му дават да говори за това е, или да се изселва - брутално се държат с него.. много кофти. За това ще е добре, ако ми кажете как да разбере - това иска той, а аз съм му приятел и съм готов да направя това за него!
Нямам химикалка!
Толкова ли е трудно да види имената на родителите, записани в акта му за раждане...
Как може чак на 18 години да се сетиш за това, че родителите ти може да не са ти родители..
аз съм длъжен да му помогна като приятел...
Нямам химикалка!
Малко дигам темата, макар, че е леко безполезна, защото теб пък какво те интересува, да, приятел ти е, но се пак не се впрягай толкова, а и чак на 18 години да се сети, уау, виждал ли си неговите родители..? Приличат ли си, не е толкова трудно да се разбере, а както каза по-нагоре някой юзър, малко странни са имената и тримата да са с бащино име "Димитрови"..)
Абе в бгмамма има един подфорум "осиновени", мисля че ако питате там има доста по-голям шанс да ви помогнат и да ви кажат какво можете да направите.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en