.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен
    Той въобще не е толкова влюбен в теб, просто го е страх или не му се занимава да минава през всичко отново докато си намери друга. Казвам ти от опит, случвало се е на всеки, даже и на мен и в началото ми минаваха мисли - "и сега кво ще правя, пак трябва да търся друга" ама всичко си идва на мястото. Оставяй го и това е, после ако е достатъчно разумен даже ще ти е благодарен, че е станало така. Любов на сила не става.

Зарежи го.Може да живее без теб и няма да се самоубие, сигурна съм.Просто много се е филмирал както всеки влюбен.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Опитвала ли си да му отвърнеш със същата страдателност, с която той те напада. Че да стоиш до него без чувства ще те накара ти самата да се самоубиеш? Да си усети думите и егоизма, да се усети, че мисли само за себе си и игнорира цялото си семейство и приятели, и най-вече теб, пред която се кълне?
    Напълно съм съгласна с това мнение и го подкрепям. Отвърни по същия начин и го попитай също дали би могъл да издържа една връзка, в която ти нямаш чувства към него и изобщо какъв е смисълът от това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си