.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

секса ли е най-важното нещо от една връзка ?

Бихте ли зарязали .. приятеля/ката си. Ако секса м/у вас куца ,въпреки че всичко е идеално повече от идеално ?(Разкажете вашите истории .. ако имате болезнен опит ) .

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Несъмнено би било дразнител в отношенията това,но едва ли бих прекратила връзка само за това. По-скоро бих се постарала да оправя нещата и да намеря начин интимните ни отношения да се подобрят.Защото ,колкото и да обичаш човек,когато си незадоволен- ще си една идея не толкова щастлив от връзката,а и съществува вероятността да си намериш друг партньор,който да ти задоволява желанията.
    Сексът е неизменно важна част от една връзка, ако секса куца и други неща ще куцат.
    maDamn

Голям фен Аватара на alchy
    естествено че не

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не е най-важното секса, но той не върви ли в една връзка, нищо не върви. Тоест си е доста значима и неразделна част от сериозната връзка.
    До сега не съм попадала в подобна ситуация, но ако секса куца, то това постепенно ще се отрази и на отношенията и на чувствата между партньорите. Тоест проблемите в секса ако не се оправят на време, могат до доведат и до края на една иначе стабилна връзка.

Не е само секса,защото,ако няма любов-няма да има и секс.Така че помисли малко и тогава питай за това иначе е по-важно да има любов повече,отколкото секс!!!

Мега фен Аватара на Chacho
    Нека редицата а1,а2,...,an е редицата от базови качества, които партньорът трябва да притежава. Имаме свойството, че за всяко цяло число 0<j<n-1 е изпълнено aj=/=aj+1, тоест всеки елемент е различен от останалите. Съществува цяло число 0<i<n, за което аi = секс. Нека изключим аi от редицата. Тогава получаваме редицата а1,a2,...,ai-1, ai+1, ..., an. Тази редица очевидно е различна от редицата от базови качества, която партньорът трябва да притежава. Очевидно и ai е различно от базовата редица.

Следствие: Сексът е задължителен за една връзка, но сам по себе си не може да я съставлява.
    Последно редактирано от Chacho : 05-09-2012 на 12:26
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Не е най-важното секса, но той не върви ли в една връзка, нищо не върви. Тоест си е доста значима и неразделна част от сериозната връзка.
    До сега не съм попадала в подобна ситуация, но ако секса куца, то това постепенно ще се отрази и на отношенията и на чувствата между партньорите. Тоест проблемите в секса ако не се оправят на време, могат до доведат и до края на една иначе стабилна връзка.
    Да. Платонична любов има до 15-16 години. Оттам нататък човек иска И двете. Една връзка не е хубава без разбиране, пасване на характерите, хубав секс, доверие и уважение. Най-съкратено, разбира се.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не е най-важното, но определено е от голямо значение.
    Според мен пък, ако има любов, сексът няма как да куца,
    сексът с любов определено е най-хубавия.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Не е най-важното, но определено е от голямо значение.
    Според мен пък, ако има любов, сексът няма как да куца,
    сексът с любов определено е най-хубавия.
    О, има. Когато единият иска повече, а другият има по-малки нужди. Когато единият е по-широко скроен, а другия отказва дори дреболии. Когато липсва химия между двамата. И други.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Абе нещата могат да се изгладят принципно.. лошото е когато единият иска , а другия не иска
    Това е ТЪП подпис. Не го чети D:

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Секса щом куца, значи има някаква причина. Ако всичко е идеално и секса щеше да е идеален.
    Секса е много важна част от една връзка и ако става дума за сериозни взаимоотношения, не може без него.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Напрежението от проблемите в една връзка винаги се отразяват в секса. Не може да има някакъв дискомфорт и да правите любов. Освен, ако не е за сдобряване. Според мен, когато се прави секс напук е просто чукане.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Град
    <3
    По-скоро напрежението в секса се отразява във връзката.
    Правила съм ъъ любов и в крайно тъпи отношения и пак е било хубаво.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    По-скоро напрежението в секса се отразява във връзката.
    Сигурна ли си, че не е било нагон просто?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Или ми...?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    слушайте ledenakrasota и Chacho, те много ги разбират нещата от живота.

Сексът е едно от най-важните неща в една връзка. Ако той не върви и връзката няма да върви, следователно нямаме бъдеще заедно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Когато нищо във връзката не куца, тогава има и хубав секс.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Дефендър...в секс?! ГОСПОДИ! Това е нечувано и невиждано! извинявам се ,3 пъти ще си прочета Отче наш, че произнесох напразно името Господне! *прекръст*
    Не знам дали знаят всичко за живота,ама за секса (извинявам се ,че ползвам тая покварена дума) явно разбират повече от теб!
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    Тъпото на такива теми е, че са породени от изкривени представи за секса.
    Мислиш си: "Секса е нещо повърхностно, по-нисшо, по-второстепенно, по-незначително и т.н." но и
    Мислиш си: "Секса е финала, който влюбените двойки достигат... достигат до края, защото е плод на обичта им."
    Мислиш си: "Пешо, Гошо и Иван искат само секс" => секса се превръща в това, което описах през един ред по-горе.

Секса в една връзка е любов. Висша форма на любов. И съвсем не е завършека на връзката. Не е просто механично движение. Не е просто удоволствие. Не е просто нагон. Не е просто необходимост. Той е всичко това, но всичко това е ЛЮБОВ И ЖЕЛАНИЕ да просъществува с точно определен човек. Той съществува (би трябвало) от самото начало и расте в нещо, което обединява и слива двама души по начин, по който е единствен. Защото през самия акт на това сливане, тяхната интимност е само тяхна и толкова лична, която не могат да покажат пред никой друг. Секса е важен и това изобщо не бива да звучи страшно, или повърхностно, или гнило, или каквото искате, както всъщност звучи от устата на хора, които питат: "Секса ли е най-важен?"
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Тъпото на такива теми е, че са породени от изкривени представи за секса.
    Мислиш си: "Секса е нещо повърхностно, по-нисшо, по-второстепенно, по-незначително и т.н." но и
    Мислиш си: "Секса е финала, който влюбените двойки достигат... достигат до края, защото е плод на обичта им."
    Мислиш си: "Пешо, Гошо и Иван искат само секс" => секса се превръща в това, което описах през един ред по-горе.

Секса в една връзка е любов. Висша форма на любов. И съвсем не е завършека на връзката. Не е просто механично движение. Не е просто удоволствие. Не е просто нагон. Не е просто необходимост. Той е всичко това, но всичко това е ЛЮБОВ И ЖЕЛАНИЕ да просъществува с точно определен човек. Той съществува (би трябвало) от самото начало и расте в нещо, което обединява и слива двама души по начин, по който е единствен. Защото през самия акт на това сливане, тяхната интимност е само тяхна и толкова лична, която не могат да покажат пред никой друг. Секса е важен и това изобщо не бива да звучи страшно, или повърхностно, или гнило, или каквото искате, както всъщност звучи от устата на хора, които питат: "Секса ли е най-важен?"
    За туй става на въпрос. Освен физическото преживяване, сексът е огледало на връзката в смисъла, че ролите, които заемат двамата в него, се превъплатяват в един физически театър. Какъв жанр ще е постановката се определя от това навън как се държите един с друг. Без никакво намерение да омаловажаваме простичкото движенийце напред-назад, защото в простотата се крие гениалността.

Щруди, почти всички с опит говорят за това, за което и ти. Доколко успяват да го облекат в думи е отделен въпрос. Но за да се усети смисъла, наистина трябва да се преживее и не се мъча да напудря описанието в момента.

Град
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    слушайте ledenakrasota и Chacho, те много ги разбират нещата от живота.
    Scio me nihil scire.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    един физически театър. Какъв жанр ще е постановката се определя от това навън как се държите един с друг.
    Много добро, евала

Няма как всичко друго да е идеално освен секса. Просто няма как. Не и за здравомислещ човек.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    подкрепям мнението на миминко
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Голям фен
    Не е от първостепенна важност за сериозна връзка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове