- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тичането и мусколите
Искам да попитам вярно ли е че тичането "изяжда" мусколите. Един приятел ми каза , че тичането освен че гори мусколи също така и разгражда мусколите. Искам да попитам дали е вярно.... Мерси предварително
I got ice in my veins,
blood in my ice.
Hate in my heart,
love in my mind. ------Lill Wayne
Глупости, точно с тичането се развиват всички мускули - на крака най-вече , корем също така. Златно упражнение е бягането, стига да не се прекалява, трябват и почивки за възстановяване!
и аз така мисля ...ама той ми звучеше доста убедително и затова питам
I got ice in my veins,
blood in my ice.
Hate in my heart,
love in my mind. ------Lill Wayne
Бъзикал се е с тебе , или наистина си набива филма или просто е чул някакъв слух .. Бягай си често и това е, хем ще се чувстваш по-добре, хем ще имаш въздух и сила, хем мускулите ще се развиват) Аз лично гледам да бягам 2 пъти в седмица ^^
Само ако прекаляваш.
С тичането се развива най-добре ИЗДРЪЖЛИВОСТ И здраво сърце
Тичането е много полезно
Не прави големи мускули на краката , но стяга
Корема и кръста и гръбначния стълб също се тренира много , особено ,ако бягаш с раница с тежести
ей момко, когато съм тичал, ти още не си знаел какво е спорт
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ха, айде бе? Кажи ми какво смешно видя в това което написах?
Не се ли развиват краката, не се ли стягат коремните мускули ???
Добре, ти всичко в прекия смисъл ли го вземаш.. айде сгрешил съм - не са всички ^^
с тичането освен, че ти се стягат краката, аз никакъв друг мускул не виждал да се Развива
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Как да не развива коремните мускули, футболистите и леко атлетите защо според теб имат плочки и здрави коремни мускули ? От Фитнес ли ?
Както казах - кръста също се натоварва , дори повече от корема
На краката също се оформят мускули ,но те са фини и малки
Това обаче не означава ,че не бива да бягате
Страшно глупаво е да правиш мусулести крака с други упражнения ,но да не може да избягаш 1 км без да се струполиш издъхнал на финала
Ще се наложи да гониш крадец! Тогава какво правим?
Ще отидеш в планината на експедиция !?
ловеца ви го каза.......
sapphire5![]()
Авторът да си купи един правописен речник и да бяга с него. След месец 40 см ръка.
зависи от вида на тичането... за изгаряне на мазнини бягането с нормално темпо на големи растояния е перфектно.
но за изграждане на мускули, спринтове с натоварване![]()
то густо, то пусто
:facepalm:
МускУли бе, неграмотник. Да, тичането ги гори, по-добре си стой у вас и набивай само бургери и сладки, че да станеш мускулест.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Дам..Полезно ,полезно колко да е полезно като ти ебава ставите и сухожилията)