- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тичането и мусколите
Ами бедрата на някои са по-големи заради гена
Но не мога да си обясня как краката на световните състезатели по бягане изглеждат слаби ?
ти ако гледаш тия черни негри дето бягат маратоните, много ясно, че краката им ще изглеждат слаби, защото са релефни, но всъщност не са толкова слаби
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тези, които бягат на къси разстояния, не са с малки бедра. Има една граница, в която бягането преминава от аеробно в анаеробно натоварване. Спринтьорите имат сравнително масивни мускули за бегачи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
е за спринтовете знам...... просто споменах и маратонците
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
мен ме е срам да бягам спринт ,ако има хора ;ddd
Няма проблем да тичате, стига след това да си хапвате стабилно, няма да изгубите мускулна маса. Тичането е много полезно, но естествено развива само мускулите на краката. Спомага и за изваждането на плочките, но от тичането коремните мускули не се развиват, а се намаляват подкожните мазнини. А повечето футболисти наистина имат хубава преса, но тя им идва от работата във фитнеса. Просто развитите коремни мускули им помагат за по- силен удар, затова и ги тренират.![]()
Я вижте кво прави огромния масивен културист на къси растояния! http://www.youtube.com/watch?v=Z1-ygiI6_3M
за бърз старт масата помага много, защото те изтласква
Да да сигурно......И за това аз бягам 50 метра за 2 секунди . ....
ами като не тренираш за бягане е така
Всички състезатели на къси разтояния са масивни
Те за тва гледат колите да ги правят по 400-500 кила,че да са бавни нали)
![]()
ами не ми сравнявайте коли и влакове с хора
Ако си слаб - 60 кг и нямаш развити мускули освен на кракат - няма как да направиш бърз старт!
Няма значение.Нали искате да станете машини?
То едното е машина и другото машина. Ква е разликата?
![]()
ние не сме машини
ние сме оръжия на бъдещето
за масови поражения
Хаха. Определено е вярно.Нооо първо трябва да унищожите всичко сложено на масата разбира се.
А сетне вече и в глобален мащаб.
Някои пишещи тук,трябва с повече хъс да унищожат обяда и вечерята. Сещам се за mlakni_we и някои други от същата категория.![]()
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...85128000_n.jpg моето кардио <3
то густо, то пусто
Кардиото като цяло предразполага към изгарянето на мускулната маса.