.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Изчистване

На 14 години съм ( август правя 15 ), но съм нисък само 1 метър и 53 сантиметра и тежа 45 килограма.
    От седмица всеки ден правя тези упражнения за гърди http://vbox7.com/play:59f033ad0b и тези http://vbox7.com/play:a0e0923c за плочки и от няколко дена ходя на лостове. Не съм пълен но искам да се изчистя под пъпа ми е малко по пълно а иначе имам долу горе плочки - не са кой знае какво, но пак си личат. Та искам да ми кажете някоя програма за хранене винаги съм първа смяна значи към 13:30 / 14:00 съм унас! Помагайте

Мега фен
    Трябва да качваш първооо.....Няма какво повече да чистиш....Кокали не се чистят.

казвам ти че леко е по-голям корема по долу

Мега фен
    И кво като е голям? Няма да се изчисти повече,ще стане,ама ще си по-голяма жилка и от преди.... Нека позная,искаш да изкараш плочки за лятото ,нали? Ванга станах ,брей.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    45 килограма ше чистиш... колко ше станеш? 43-40? ебати... пък и си на 14 години, ходи играй с пишлеметата а не чакай отговори от интернет седнал свинясал
    то густо, то пусто

Голям фен Аватара на alchy

e

ооо на 45 и иска да чисти, ти ко кокал и кожа ли искаш да станеш

вии кво искате ве нисък съм ....

кво skinny fat въри си лягай пък ти е смешен

Мега фен
    Ама си 7-8 кг под височината си и сигурно си skinny fat . Пък и на 14 години ..

Плюс това един фр от класа ми е по-малко килограми от мене, ама ходи на лостове и си има и плочки и ръка и гърди

Мега фен
    Лапе , малко уважение . Пий си млякото и лягай,че сънчо мина И дай да видим приятеля ти,дай снимки е балък.Ако не постнеш негови снимки и да покрива това,което казваш се връщаш в първи клас

първо той не си е качил снимки в фб и второ може да не иска да ги давам тука ама кво ме инт, че не вярваш го то слееп

Мега фен
    Трето , много си сдухан И четвърто лъжеш ,щом не показваш снимки. Дано мама не ти се кара,че вече 12 полунощ ..

и какъв е смисъла да лъжа ? :Д

хаха еми нека да лъжа като ти казвам, че ни се е качил снимки на плочки гърди и ръка ае махай са

Мега фен Аватара на ZipFail
    Хранителен режим на твойта възраст не ти трябва. Запиши се да тренираш някакъв активен спорт и ще се свалиш мазнините без проблем(въпреки че на 45кг нз за какви мазнини говорим). Половината лапета дето тренирах преди с тях на по 10-12 год имаха плочки. Избягвай прекалено мазно, сладко, пържено. Тва е.

Мега фен
    Сигурен съм,че приятелят му е слаб,с очертани вени,плочки и вдлъбнати гърди и към 25 ръка..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си