- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- !!! стари съфорумци
Някой са знае нещо за стария потребител myrth http://www.vbox7.com/play:392c45b4&start=3
нищо не знам, пиши му във вбокс и ме добави във скайп![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Мога ти пратя скайпа му ако искаш.
зипчо давай и на мен![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Това е Myrth ако не се лъжа
Във вбокс от 10 месец не е писал нищо
деееба хД ще ви се ядосам ей![]()
sapphire5![]()
awere това дееба знам от тати ли го научи![]()
ще ти пратя пълномощно ей сега ;d
Влиза в скайп все още, но сме си говорили няколко пъти. Квото става с повечето хора на неговата възраст, поглъща ги живота с ангажименти, учене и приятни преживявания. Мисля, че е студент по медицина вече, даже второкурсник, ако всичко му се е развило по план.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
До колкото знам не взимал никакви стероиди ..
още не си ми пратил
sapphire5![]()
От студент до студент има разлика. Не ни сравнявай с УНСС-то.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Потвърждавам ^
В УНСС в голямата си част е свободия.
По темата: Не му намерих скайпа, май съм го затрил някъде..
Не знам за УНСС то ,нО в медицинския за доктори е най-трудно
аз и лъвчо ще ставаме докторчетa :Д
sapphire5![]()
каква математика бе меееен ти си културист![]()
sapphire5![]()
И трябва да си остана такъв,въпреки че не приличам много![]()
хахахтук сме само умни културисти
![]()
sapphire5![]()
аз от лятото ще почвам уроци
Лъвчо , курсове за шофьор тази година ли ще ходиш ?
Аз другата
От Август почвам . Месец месец и половина било![]()