Здравейте на всички!
На 16 години съм. От 1 година постоянно се ограничавам от калорични храни, съобразявам се какво ям ден за ден.
Пример: Днес хапвам плод за закуска, солети за обяд... прибирам се вкъщи хапвам 1 Активия... пропускам вечеря.
Но ако съм минала без Активията, вечерям салата.
Така всеки ден преценявам.
Преди 3-4 месеца бях преяла с нещо ( вече не си спомням с какво ) и тогава повърнах насилствено...
В началото не можех, но с всеки следващ път задобрявах. Не съм повръщала всеки ден... повръщах, когато ми стане тежко и по този начин ми олекваше.
От 1 седмица не съм повръщала, защото не ми беше много приятно да ме боли гърлото.
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ЖЕЛАЯ ДА СТИГАМ ДО АНОРЕКСИЯ!
Твърдо съм решила, че искам да сваля още 2-3 килограма и не бих се отказала от желанието си.
Изпробвах нещо различно: една неделя си останах вкъщи и го карах на воден ден ( само с вода )
Чувствах се лека и ми беше супер на корема, но много ми се виеше свят и беше абсурд да изляза в това състояние.
Мина седмица и направих още един такъв ден... Заминахме на почивка, върнахме се.
От този понеделник само закусвам ( Активия с мюсли - 200гр. или плод ) и до края на деня пия вода, сок, чай.
И още нещо: Ръст: 164, Килограми: 48-9
Ходих на фитнес месец, но тогава хапвах малко повече ( един плод преди фитнеса ), но нямаше ефект - само стегнах бедрата и корема минимално...
Вървя пеш!
И последно... структурата ми е малко по-едра попринцип!
Въпросите ми:
1. Какво мислите за новия ми подход?
2. По какъв друг начин мога да сваля тези килограми?