.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: объркана

объркана

Запознах се с едно момче в чата и се видяхме.. странното беше, че още на първата среща започнахме да се натискаме и иска все да излизаме вечер и да ходим някъде на тъмно. Пита ме още първата вечер дали иска да ходим и ревнувал от приятелите ми и ме попита какво бих направила, ако тръгне да прави нещо. И да спомена, че след като излязохме ме бил излъгал от къде е, само и само да се видим. Мисля, че прибързва и не знам дали не иска само секс. Някой с по-голям опит да сподели какво мисле, че аз нямам такъв.. ако е от значение аз съм на 18, той на 20

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много избързва. Ако не ти харесва, просто му го заяви в прав текст. Възможно е да иска само секс от теб, да.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Много избързва. Ако не ти харесва, просто му го заяви в прав текст. Възможно е да иска само секс от теб, да.
    Аз съм имала един сериозен приятел и тогава бях на 17 и бая време ме изчака.. ама ми се струва странно още на втората среща да ми говори предимно за секс и да ми бърка под блузата...иначе е много готин :д

anonymous708973
    Guest
    Някъв смотан е тоя, махай го. Супер отблъскващо ми е такова поведение.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Някъв смотан е тоя, махай го. Супер отблъскващо ми е такова поведение.
    Слушай кака си , човек да станеш !
    По темата- иска само да ти набие барабана... и после черта. Не се занимавай с глупости

Мега фен
    Град
    <3
    И к'во ако иска само това, и що да е смотан?
    Мен пък ме радват директните/нахалните, но по очарователен начин момченца.
    Ако преди това не са си говорили за сериозни неща, къде е странното, че иска да й бърка под блузката и т.н?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    И к'во ако иска само това, и що да е смотан?
    Мен пък ме радват директните/нахалните, но по очарователен начин момченца.
    Ако преди това не са си говорили за сериозни неща, къде е странното, че иска да й бърка под блузката и т.н?
    Момичето иска съвет-аз и давам съвет като по- "опитен". Ако е от леките мадами - да си отваря краката и толкова, не да пита из форуми к'во да прави. На черното не можеш да кажеш бяло. Пичът иска да и метне 2-3 тека и повече я го види, я не. А ако ще го вижда, ще е пак само заради секс, тя си преценя.
    П.П. : Изтървах си кебапчето от чинията значи... заради толкова писане (((

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Нищо очарователно не виждам в това,което е описала авторката...
    Големи хора сте, ако ти е само за едното чукане- той явно е навит отдалече, въпросът е ,че ако търсиш нещо по-дълготрайно - едва ли той е това ,което търсиш.
    Не всички напористи момчета са привлекателни,понякога мачовщината излиза налице и става гротеска!
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Повече от ясно е, че пича иска да те мине. Ако ти е само за едното чукане и после чао, хващай си го, ако искаш нещо по сериозно бии му шута.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от TheGuardian01 Виж мнението
    Ако е от леките мадами - да си отваря краката и толкова
    meh
    Защо ако си отвори краката това я прави лесна?
    Значи момчетата могат да минават момичета ей тъй за кефа и за една нощ, ама момичетата излизат 'леки'?!
    И пак питам... Какво ако иска да я метне? Защо всички гледате толкова дългосрочно на нещо, което е толкова неясно.
    Ако тя е ок с т'ва, какъв е проблема?
    Ако не е, да го реже и т'ва е.
    Защо правите всичко по-сложно, от колкото е?
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Chacho
    Нема да се ебете, така ли да разбирам?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

meh
    Защо ако си отвори краката това я прави лесна?
    Значи момчетата могат да минават момичета ей тъй за кефа и за една нощ, ама момичетата излизат 'леки'?!
    И пак питам... Какво ако иска да я метне? Защо всички гледате толкова дългосрочно на нещо, което е толкова неясно.
    Ако тя е ок с т'ва, какъв е проблема?
    Ако не е, да го реже и т'ва е.
    Защо правите всичко по-сложно, от колкото е?
    Нека не го започваме тоя разговор, моля те.
    До колкото знам, по разбиранията на съвременното общество, ако едно момче излезе на дискотека, запознае се с някоя мацка и преспи с нея , е готин пич. Ако едно момиче направи същото, е мръсна курва.
    Доста можем да си говорим по темата, но нямам особено голямо желание, честно. Точно т'ва е било предъвквано стотици пъти в тоя форум.
    Каквото имах да кажа по темата го написах малко по-горе.

Мега фен
    Град
    <3
    До колкото знам, по разбиранията на съвременното общество, ако едно момче излезе на дискотека, запознае се с някоя мацка и преспи с нея , е готин пич. Ако едно момиче направи същото, е мръсна курва.
    Ето, че ме разбираш.
    Точно за тази простотия говорех.
    4XCOKИ

Ето, че ме разбираш.
    Точно за тази простотия говорех.
    Такова е обществото днес. Ако не и дреме от хорското мнение, скрупули и такива работи - може да си прави к'вото и душа иска.
    Лично аз , бях възпитан и отгледан от хора от "старата школа" - баба ми и дядо ми. Всичко е строго индивидуални при тези неща. Различни хора- различни виждания. Моето мнение е, че на този свят има правила, които е задължително да се спазват- морални, етични , човешки , професионални и така нататък. Защото без тях , светът ще рухне .

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Нема да се ебете, така ли да разбирам?
    хаха на мен ми е ясно, че ако има връзка няма как да мине без това... чудех се просто дали е нормално още на първата среща да говори за това, е дълго си говорехме общи неща де.. стана му още тогава, ако е от значение
    Последно редактирано от cool_angel : 05-09-2012 на 21:25

Мега фен Аватара на Chacho
    Такова е обществото днес. Ако не и дреме от хорското мнение, скрупули и такива работи - може да си прави к'вото и душа иска.
    Лично аз , бях възпитан и отгледан от хора от "старата школа" - баба ми и дядо ми. Всичко е строго индивидуални при тези неща. Различни хора- различни виждания. Моето мнение е, че на този свят има правила, които е задължително да се спазват- морални, етични , човешки , професионални и така нататък. Защото без тях , светът ще рухне .
    Които, съдейки по коментарите ти, предполагам не оставяш да ти се спускат наготово, а все пак сам премисляш? "Лесна" ми е противна думичка, но за мен не е лека жена тази, която пробира според това, което тя иска, има изискан вкус и знае как да си го получава.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Които, съдейки по коментарите ти, предполагам не оставяш да ти се спускат наготово, а все пак сам премисляш? "Лесна" ми е противна думичка, но за мен не е лека жена тази, която пробира според това, което тя иска, има изискан вкус и знае как да си го получава.
    Разбира се, че ги преосмислям. С някои съм съгласен , с други не. Но понякога трябва да изпълнявам дори правилата, с които не съм съгласен,това имах предвид.
    Навсякъде е така- семейство, работа, приятелски кръг ,познати.
    Не че е важно де, но най-вероятно на момичето ще и стане ясно , защо примерно не одобрявам да си легне с него, само ако е заради едното ебане - винаги съм гледал с насмешка, даже с много лошо око на курвенското поведение- било то при момичетата или момчетата. Сега ще кажеш - "ама сме млади и трябва да си живеем живота" . Така е , млади сме, т'ва обаче не значи да си веем байряците , където ни падне и където ударим къоравото.
    След около 5 -6 години водене активен полов живот , с не едно-две момичета, се убедих в едно - на колкото по-малко хора на този свят даваш част от себе си, толкова по-добре. Така ,някой ден, ще можеш да дадеш всичко на един "специален" човек в живота си. Иначе се изчерпваш постепонно, с времето и с... бройките.
    Жалко , че като бях по-малък, мен нямаше кой да ме научи на тия работи. Сега мъничко съжалявам, но ... к'во пък- станалото - станало . Зат'ва се опитвам да помагам на хора като т'ва момиче- за да не върви по грешния път

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от cool_angel Виж мнението
    хаха на мен ми е ясно, че ако има връзка няма как да мине без това... чудех се просто дали е нормално още на първата среща да говори за това, е дълго си говорехме общи неща де.. стана му още тогава, ако е от значение
    Щом от 1вата среща е подхванал да ти говори за секс и тн. не се надявай на нищо по сериозно от негова страна.

Град
    The O.C.
    И накрая всичко опира до теб (авторката) помисли си над вапроса искаш ли да спиш с него или искаш нещо сериозно пак с него и поговорете ако той иска само да преспите и да сте непознати после то според мен неси заслужава та имах предвит от теб зависи какво искаш ти да стане а не той какво иска
    Никога не се предавай!

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Повече от ясно е, че пича иска да те мине. Ако ти е само за едното чукане и после чао, хващай си го, ако искаш нещо по сериозно бии му шута.
    Кратко, точно и ясно! Без излишни философии!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Доста прибързани действия като за първа среща. Май яко му се ебе на човекО

Супер фен Аватара на cyclops
    Не ме притеснява толкова, че иска да те води на тъмно, а първо - че ревнува и второ - че те е излъгал ВЕЧЕ. Не знам какво искаш и целиш, но ако не ти е за едното чу*ане не прибързвайте.

Фен
    Може да е девствен и да му се прави много секс

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от SexyBody Виж мнението
    Може да е девствен и да му се прави много секс

Мисуиш уи ?

Фен
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Мисуиш уи ?
    Мисуим от собствен опит го знам