- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- объркана
Запознах се с едно момче в чата и се видяхме.. странното беше, че още на първата среща започнахме да се натискаме и иска все да излизаме вечер и да ходим някъде на тъмно. Пита ме още първата вечер дали иска да ходим и ревнувал от приятелите ми и ме попита какво бих направила, ако тръгне да прави нещо. И да спомена, че след като излязохме ме бил излъгал от къде е, само и само да се видим. Мисля, че прибързва и не знам дали не иска само секс. Някой с по-голям опит да сподели какво мисле, че аз нямам такъв.. ако е от значение аз съм на 18, той на 20
Много избързва. Ако не ти харесва, просто му го заяви в прав текст. Възможно е да иска само секс от теб, да.
Някъв смотан е тоя, махай го. Супер отблъскващо ми е такова поведение.
И к'во ако иска само това, и що да е смотан?
Мен пък ме радват директните/нахалните, но по очарователен начин момченца.
Ако преди това не са си говорили за сериозни неща, къде е странното, че иска да й бърка под блузката и т.н?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Момичето иска съвет-аз и давам съвет като по- "опитен". Ако е от леките мадами - да си отваря краката и толкова, не да пита из форуми к'во да прави. На черното не можеш да кажеш бяло. Пичът иска да и метне 2-3 тека и повече я го види, я не. А ако ще го вижда, ще е пак само заради секс, тя си преценя.
П.П. : Изтървах си кебапчето от чинията значи... заради толкова писане(((
meh
Защо ако си отвори краката това я прави лесна?
Значи момчетата могат да минават момичета ей тъй за кефа и за една нощ, ама момичетата излизат 'леки'?!
И пак питам... Какво ако иска да я метне? Защо всички гледате толкова дългосрочно на нещо, което е толкова неясно.
Ако тя е ок с т'ва, какъв е проблема?
Ако не е, да го реже и т'ва е.
Защо правите всичко по-сложно, от колкото е?
4XCOKИ
Нека не го започваме тоя разговор, моля те.
До колкото знам, по разбиранията на съвременното общество, ако едно момче излезе на дискотека, запознае се с някоя мацка и преспи с нея , е готин пич. Ако едно момиче направи същото, е мръсна курва.
Доста можем да си говорим по темата, но нямам особено голямо желание, честно. Точно т'ва е било предъвквано стотици пъти в тоя форум.
Каквото имах да кажа по темата го написах малко по-горе.
4XCOKИ
Нищо очарователно не виждам в това,което е описала авторката...
Големи хора сте, ако ти е само за едното чукане- той явно е навит отдалече, въпросът е ,че ако търсиш нещо по-дълготрайно - едва ли той е това ,което търсиш.
Не всички напористи момчета са привлекателни,понякога мачовщината излиза налице и става гротеска!
maDamn
Повече от ясно е, че пича иска да те мине. Ако ти е само за едното чукане и после чао, хващай си го, ако искаш нещо по сериозно бии му шута.
Нема да се ебете, така ли да разбирам?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Последно редактирано от cool_angel : 05-09-2012 на 22:25
И накрая всичко опира до теб (авторката) помисли си над вапроса искаш ли да спиш с него или искаш нещо сериозно пак с него и поговорете ако той иска само да преспите и да сте непознати после то според мен неси заслужава та имах предвит от теб зависи какво искаш ти да стане а не той какво иска![]()
Никога не се предавай!
Доста прибързани действия като за първа среща. Май яко му се ебе на човекО![]()
Не ме притеснява толкова, че иска да те води на тъмно, а първо - че ревнува и второ - че те е излъгал ВЕЧЕ. Не знам какво искаш и целиш, но ако не ти е за едното чу*ане не прибързвайте.
Може да е девствен и да му се прави много секс
сега пък ми каза, че искал сериозна приятелка и като го направя ще разбере, че и аз иска да съм само с него. Трета среща ще е и не се познаваме преди това..